BÜYÜKŞEHİR TUR PEŞİNDE

Ziraat Türkiye Kupası üçüncü turunda yarın Hacettepe ile karşılaşacak olan temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor'da hedef galibiyet.

Rıdvan Can

Şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor Ziraat Türkiye Kupası üçüncü turunda, yarın 2. Lig ekiplerinden Ankara temsilcisi Hacettepe'yi konuk ediyor.

Ligde geçen hafta deplasmanda Esenler Erokspor'a 2-0 yenilerek ilk mağlubiyetini alan Kırmızı-Siyahlılar kupada karşılaşacağı Haccete'yi yenerek Erok mağlubiyetini telafi etmek istiyor. Ziraat Türkiye kupası üçüncü turunda Haccetepe ile oynanacak karşılaşma Van Atatürk şehir stadyumunda saat 14.00'da başlayacak. İki takım arasında oynanacak zorlu karşılaşmayı Çağatay Şahan yönetecek.

BAŞKAN YENİTÜRK; "KUPADA VE LİGDE KAZANMAK İSTİYORUZ"

Van Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, 2. Lig takımlarından Hacettepe karşısında iyi sonuçla sahadan ayrılarak, adlarını bir üst tura yazdırmayı hedeflediklerini söyledi.

Yenitürk, gazetemize yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Esenler Erokspor karşısında beklenmedik bir mağlubiyet aldıklarını ifade ederek, "Bu mağlubiyetin taraftarlar kadar bizleri de derinden üzdü. Ligde üst üste aldığımız galibiyetlerle moral motivasyon olarak Erok deplasmanına üç puan için gittik. Fakat daha maçın başında kalemizde pes peşe gördüğümüz iki şok golle sahadan puansız ayrıldık. Ligde bu tür maçlar olacaktır. Erok maçını unuttuk. Kupada Hacettepe, ligde ise Kırşehir maçları var. Bizler önce Hacettepe'yi yenmek adımızı bir üst tura yazdırmak ve hemen ardından hafta sonu yine kendi saha ve seyircimiz karşısında ligin güçlü ekiplerinden Kırşehir ile zorlu bir 90 dakika oynayacağımız maç var. Bizim öncelikle ilk hedefimiz kupada yarın seyircimiz karşısında oynayacağımız zorlu Hacettepe karşısında tur atlayan taraf olmak istiyoruz. Umarım her şey istediğimiz gibi gelişir ve gülen taraf biz oluruz" diye konuştu.

"TÜM TARAFTARLARIMIZI BEKLİYORUZ"

Ligde ve kupada peş peşe iki kritik maça çıkacaklarını ifade eden kulüp başkanı Servet Yenitürk, "Taraftarımızın desteğini arkamızda hmek istiyoruz. Diğer maçlarda olduğu gibi bu iki maçta da tüm Van halkını ve taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

Bakmadan Geçme