BÜYÜKŞEHİR ÜÇ PUAN İÇİN GİTTİ

Spor Toto 3'ncü Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor Kemerspor karşılaması için bugün Antalya'ya gitti.

Rıdvan Can

Ligin ikinci haftasında deplasmanda Kemerspor ile oynayacağı zorlu maçın hazırlıklarını hafta boyunca Şahabettin Özarslaner tesislerinde sürdürdüğü çalışmalarla tamamlayan Van Büyükşehir Belediyespor yarın Kemerspor maçında üç puan hedefliyor.

Van Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktör Feyyaz Uçar nezaretinde yapılan antrenman taktik çalışması ile son buldu. Kemerspor maçı ile ilgili açıklama yapan Teknik Direktör Feyyaz Uçar, "Antalya'ya kazanmak için gidiyoruz. Geçen hafta Karşıyaka karşısında sergilediğimiz güzel futbolu Kemerspor karşısında da devam ettirip üç puanla dönmek istiyoruz" diye konuştu.

Geçen hafta Karşıyaka karşısında iyi futbola rağmen gol yollarında etkili olamadıkları sözlerine ekleyen, Uçar, "Geçen hafta kaybettiğimiz puanın telafisini yapmak istiyoruz. Takımda cezalı ve sakat futbolcumuz yok. Van Büyükşehir Belediyespor olarak sahada yalnızca işimize odaklanacağız. Bizim işimiz sahada futbol oynamak. Ciddiyet ve disiplin içinde işimizi en iyi şekilde yapıp futbol kalitesi ile savaşarak üç puanla sahadan ayrılmak istiyoruz. Futbolcularıma güveniyorum" ifadelerini kullandı.

Van Büyükşehir Belediyespor bugün hava yoluyla Antalya'ya gitti.

Bakmadan Geçme