Büyükşehir Voleybol Takımı liderlik maçına çıkıyor

Van Büyükşehir Belediye Gençlik Spor Voleybol Kulübü şampiyonluk mücadelesi verdiği 8'nci Grup'ta çıktığı maçlarda 3'te 3 yaparak, yoluna yenilgisiz devam ediyor.

Rıdvan Can

Cizre Belediye Spor Kulübü ile Cumartesi günü saat 12:00'da Fevzi Çakmak Ortaokulu Spor Salonunda karşılaşacak olan temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyesi Voleybol Kulübü Antrenörü Serbay Bağrıyanık, tüm Vanlı spor severleri maça beklediklerini söyledi.

Sezonun ilk maçında Mardin Temsilcisi Mezopotamya spor kulübünü 3-0 yenerek başlayan Van Büyükşehir Belediye Voleybol kulübü ligin 2'nci haftasında konuk ettiği Hakkari'yi 3-0, deplasmanda ise Diyarbakır'ı yine aynı skorla yenmeyi başardı.

Hafta sonu ligin 4'ncü haftasında Van'da oynanacak olan zorlu müsabakada grubun güçlü takımlarından Cizre Belediye Spor Kulübü'nü ağırlayacak olan Van Temsilcisi Kırmızı-Siyahlılar liderlik mücadelesi verecekleri maçın hazırlıklarını takımın tecrübeli antrenörü Serbay Bağrıyanık öncülüğünde sürdürüyor.

Gazetemize konuşan Van Büyükşehir Belediye Voleybol Kulübü Antrenörü Serbay Bağrıyanık, geçen sezon ligi şampiyon tamamladıklarını ifade ederek, 1'nci ligin kapısından döndüklerini kaydetti.

"İYİ BİR TAKIMIMIZ VAR"

Antrenör Bağrıyanık, "Geçen sezon lig başarımızı bu sezon da devam ettirmek için Emrah Eker ve Necip Arman hocalarımızla el ele vererek, elimizden geleni yapıyoruz. İyi bir takımımız var. Ligde istediğimiz gibi başladık. Daha yenilgi yüzü görmedik. Alt yapımızdan yetiştirdiğimiz sporcularımızın yanı sıra eksik gördüğümüz mevkilere nokta transferler yaparak, güçlü bir kadro kurduk. Cumartesi günü Fevzi Çakmak Ortaokulu Spor Salonunda saat 12:00'da Cizre Belediyesi ile oynayacağımız zorlu maçın hazırlıklarını ara vermeden sürdürdük. Ev sahibi avantajımızı kullanarak hedef maçlarından biri olan Cizre Belediye'yi yenerek liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz. Bu zorlu maçımıza tüm sporseverleri bekliyoruz. Desteklerinden dolayı kulüp yetkililerimize, Vali ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sayın Mehmet Emin Bilmez'e teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme