Çaldıran'da çocuklar şişme oyun parkı ve canlı müzikle eğlendi

İpekyolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Çaldıran Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği etkinlik, Çaldıranlı çocukların yüzlerini güldürdü. 

Etkinlikte, öncelikle çocuklar şişme oyun parkına akın etti. Renkli ve keyifli havalı oyun alanlarında zıplayıp, koşuşturdular. Çocuklar, burada enerjilerini atarken büyük eğlence yaşadılar. Oyunların ardından sahne etkinlikleri başladı. Canlı müzik gösterileri, çocukların coşkusunu daha da artırdı. Yerli sanatçıların sahne aldığı konserler, özellikle çocukların renkli dans şovlarıyla devam etti.

Etkinlik alanına kurulan yiyecek ve içecek stantlarında da çocuklar doyasıya ikramlar yapıldı. Ücretsiz olarak sunulan yiyecek ve içecekler, ailelerin de beğenisini kazandı.

Çaldıran Belediyesi yetkilileri, "Çocuklarımızın bu tür etkinliklerle hem eğlenmelerini hem de sosyalleşmelerini hedefliyoruz. Onların mutlu olması bizi de mutlu ediyor. İpekyolu Belediyesi ile birlikte düzenlediğimiz bu organizasyon, çocuklarımızın yüzündeki gülümsemeyi görmek için yeterli." diye konuştu.
İpekyolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yetkilileri ise, "Çocuklarımızı mutlu etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Onların sağlıklı ve dengeli bir şekilde gelişmesi için düzenlediğimiz etkinliklerle, hem eğlenceli hem de öğretici bir program sunuyoruz. Bugün burada gördüğümüz memnuniyet, bizi de ayrıca mutlu etti." ifadelerini kullandı.

Çocuklar, etkinlikte keyifli vakit geçirmenin yanı sıra aileleriyle de kaliteli zaman geçirme fırsatı yakaladı.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme