ÇALIŞMALARA HIZLA DEVAM EDİLİYOR

Van Belediyesi, kentin bozuk olan yollarının yeniden genişletilmesi ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Süphan Mahallesi'nde devam eden çalışmalarla ilgili bilgi veren Van Belediye Başkan Vekili Sabri Abi, 'Halkımız emin olsun ki bu kadar çalışma oluyorsa bu halkımızın yeni ve modern bir kente kavuşması içindir' dedi.
Van Belediyesinin kenttin tüm noktalarında başlatmış olduğu çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Daha önce Süphan Mahallesinde başlatılan asfalt, parke taşı, drenaj, yol genişletme, su ve kanalizasyon çalışmalarını bitme aşamasına geldi. Mahallede yapılan birçok çalışma bitme noktasına gelirken, Van Belediyesi ekipleri bu gün itibariyle mahallede bulunan Telbaşı minibüs yolunun devamını, Briketçiler yolu ve Öztürk sokağındaki altyapı ve yol genişletme çalışmalarını bitirdi.
Abi: Çalışmalarımızı halkımıza yeni bir kent yaratmak için yapıyoruz
Çalışmaları inceleyen Van Belediye Başkan Vekili Sabri Abi, Van Belediyesinin çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini belirterek, mahallelerin yeni yollarına birer birer kavuştuğunu söyledi. Sezon sonuna kadar birçok çalışmayı da sonlandıracaklarını aktaran Abi, 'Halkımız, belediyelerinin yaptığı çalışmaları görüyor zaten. Kentin neredeyse her noktasında Van Belediyesi var. Belediyemiz bu çalışmalarına ara vermeden devam edecek ve hedeflediği başarıyı elde edecektir. Tüm halkımızdan biraz sabır bekliyoruz. Emin olsunlar ki biz bu kenti, onlar için yapıyoruz. Bu kadar çalışma oluyorsa bu halkımızın yeni ve modern bir kente kavuşması içindir. Bugüne kadar bize desteklerini esirgemeyen halkımıza teşekkür ediyoruz. Sezon sonunda halkımızın birçok konuda ki sorunlarını bitirme noktasına getireceğiz' dedi. 'Mahalle sakinleri çalışmalardan memnun'
Yapılan çalışmalara mahalle sakinleri de büyük ilgi göstererek, memnuniyetlerini dile getirdi. Kendi sokaklarında yapılan çalışmalara bizzat katılan mahalle sakinlerinden İsa Baydar mahallede yapılan çalışmalardan oldukça memnun olduğunu söyleyerek, asfalt sonrası yollarının oldukça güzel ve temiz olduğunu belirtti. Baydar, ayrıca daha öncesinde kanalizasyon sorunlarından dolayı da sıkıntılar yaşadıklarını ancak belediyenin çalışmalarından sonra bu tür sorunlarında bittiğini söyledi. Telbaşı Minibüs güzergahında yapılan asfalt çalışmalarını yerinde izleyen mahalle sakinlerinden Vehbi Kayhan ise 30 yıldır bu mahallede ikametgah ettiğini ve hiçbir zaman böyle bir çalışma görmediklerini, sokaklarında ilk defa asfalt yapıldığını söyledi. Kayhan, daha önce mahallelerinde hiçbir çalışmanın hiçbir şekilde yapılmadığını belirterek, özellikle kış aylarında yollarının kullanılamaz hale geldiğini söyledi.
Ahmet Baran adlı yurttaş da yapılan çalışmalardan oldukça memnun olduğunu söyleyerek, yapılan çalışmalardan sonra hem trafiğin rahatladığını hemde insanların yolları kullanması açısından çok büyük bir kolaylık sağlandığını belirtti. vanhaber,belediye,asfalt,çalışma

Bakmadan Geçme