Çarşı Van Gurubu Öğretmenleri Unutmadı

Çarşı Van Grubu optik başkan lakaplı Mehmet Işıklar öğretmeni anma programı düzenleyerek tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

İlhan Siyahtaş

24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla Çarşı Van Gurubu üyeleri Fekiye Teyran Parkında anma ve kutlama programı düzenledi. Çarşı Van gurubu kurucularından Optik Başkan lakaplı Öğretmen Mehmet Işıklar öğretmenler gününde anıldı.

Çarşı Van Grubu temsilcisi Gani Acar, “ Başta optik başkan lakaplı Öğretmen Mehmet Işıklar'ın ve tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyoruz. Bugün burada optik başkanımızı anma programı düzenledik. Optik Başkan Mehmet Işıklar daha önce Van'da öğretmenlik yaptığı dönemde 30 öğrenciyi İstanbul'a geziye götürüp Beşiktaş maçını izlettirmişti. Daha sonrasında ise bu öğrencilerin Beşiktaş taraftarı olmasına vesile olmuştu. Bundan dolayı Çarşı Van Gurubu olarak öğretmenler gününde bizde taraftarlar olarak anma programı düzenledik. Kendisine tekrardan rahmet diliyor bu ulvi mesleği icra eden tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz' dedi.

Bakmadan Geçme