Çatak Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısını yaptı

Çatak Belediyesi'nin Eylül ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Başkanı Reşat Eraslan ve Belediye Başkan Yardımcısı Gülten Baran'ın başkanlığında Belediye Meclis Toplantı Salonunda yapıldı.

Çatak Belediyesi'nin Eylül ayı olağan meclis toplantısına Belediye Başkanı Reşat Eraslan ve Belediye Başkan Yardımcısı Gülten Baran, meclis üyeleri katıldı.

Toplantı, yoklamanın ardından meclis üyelerine sunulan önergelerin görüşülmesiyle başladı. Gündem maddelerinin ele alındığı toplantıda, 15 maddeden oluşan gündemin ilk 3 maddesi üzerinde görüşmeler yapıldı ve bu maddeler karara bağlandı. Alınan kararlar, Çatak ilçesinin önümüzdeki dönem projelerini ve hizmetlerini etkileyecek önemli adımlar olarak kaydedildi.

Toplantının kalan gündem maddeleri için ise 06 Eylül 2024 Cuma günü saat 14:00'te tekrar bir araya gelinmek üzere oturuma ara verildi. Belediye Meclisi, kalan 12 gündem maddesini görüşmek ve karara bağlamak amacıyla belirtilen tarihte yeniden toplanacak.

Çatak Belediye Meclisi, aldığı kararlarla ilçenin kalkınmasına ve gelişimine yönelik çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Vansesi Haber

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme