Çatak Belediyesi'nden öğrencilere destek

Çatak Belediyesi, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının ilk haftasında ilçede bulunan öğrencilere kırtasiye seti yardımında bulundu.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Çatak Belediyesi, eğitime verdiği desteği 2024-2025 eğitim-öğretim yılında da sürdürüyor. Bu kapsamda, ilkokul öğrencileri için hazırlanan kırtasiye setleri, yeni eğitim yılının başında öğrencilere ulaştırıldı.

Çatak Belediye Başkanı Reşat Eraslan, Belediye Başkan Yardımcısı Gülten Baran ve Belediye Encümenleri, Kıyıcak Mahallesi'ni ziyaret ederek, içinde çeşitli kırtasiye malzemelerinin bulunduğu çantaları öğrencilere dağıttı. Başkan Eraslan ve Yardımcısı Baran, öğrencilere olan ilgileriyle takdir toplarken, çocuklarla sohbet edip onların eğitim hayatlarıyla yakından ilgilendiler.

Başkan Eraslan, belediyenin her zaman öğrencilerin ve ailelerin yanında olduğunu belirterek, eğitime yönelik bu tür desteklerin artarak devam edeceğini ifade etti.

Hediyelerini alan öğrenciler, Belediye Başkan Yardımcısı Gülten Baran'a teşekkür etmek amacıyla ona sarılarak birer öpücük kondurdular. Bu sıcak ve samimi anlar, ziyaretin en unutulmaz kısımlarından biri oldu.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme