ÇOGEP Başar ki Hayallerini Kucakla projesinin galası yapıldı

Van Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen 'ÇOGEP Başar ki Hayallerini Kucakla' projesinin galasına katıldı.

Basın Bülteni

Devlet tiyatrosu salonundaki programda ilk olarak Vangölü Anadolu Lisesi öğrencilerinin resim sergisini gezen Vali Balcı, öğrencileri çalışmalarından dolayı kutlayarak onlara kitap hediye etti. Program, projede eğitim gören Vali Haydarbey Anadolu Lisesi öğrencilerinin bağlama dinletisi ve tiyatro gösterisi ile devam etti.

Vali Balcı, projede emeği geçenlere teşekkür ederek, 'Gençlerimiz ve çocuklarımız proje kapsamında birçok sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere katıldılar. Proje, huzur kenti olan ilimizdeki çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirmelerine katkı sunmuştur. Projede emeği olan Emniyet Müdürümüz ile ekiplerine,kamu kurumlarına, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum' diye konuştu.

Program sonunda Vali Balcı ve protokol üyeleri tarafından proje kapsamında çeşitli faaliyet ve eğitimlere katılan gençlere kitap ve çeşitli hediyeler verildi.

Bakmadan Geçme