ÇUKUR DİZİSİNDEKİ O İSİM TANIDIK ÇIKTI

Show TV ekranlarında yayınlanan, reyting rekorları kıran ve izleyiciler tarafından sevilerek izlenen Çukur dizisinde olaylar gelişmeye devam ederken dizide önemli karakterlerden biri olarak izleyicilerin dikkatini çeken Vicktor'un adamı Fatih Vanlı çıktı.

Burhan Ergin

Yönetmenliğini Sinan Öztürk ve Özgür Sevimli'nin üstlendiği çekimleri İstanbul'un Fatih ilçesinde bulunan Balat semtinde gerçekleştirilen ve her Pazartesi yeni bölümüyle Show TV ekranlarına gelen Çukur dizisinde Fatih karakterini canlandıran Emrullah Çakay'ın Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) Planlama, Programlama ve Koordinasyon Birim Başkanı Vanlıların yakından tanıdığı Mehmet Emin Çakay'ın oğlu olduğu öğrenildi.

Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nejat İşler gibi isimlerin rol aldığı, önceki akşam ekranlara gelen ve nefesleri kesen başarılı dizide Fatih (Emrullah Çakay) karakteri son derece önemli bir karakter olarak yer alıyor.

EMRULLAH ÇAKAY KİMDİR?

1990 doğumlu oyuncu, tiyatrocu Emrullah Çakay babası Mehmet Emin Çakay'ın görev yaptığı dönemde Mardin'de dünyaya geldi. Emrullah Çakay halen Sahne 367'nin kurucusu ve oyuncusu olarak tiyatro hayatını sürdürüyor. Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olan Çakay, Dr. Korczak Öneği, Lady with a Lapdog, with Jokes and a Happy Ending, Mouthgasm, Lefty'i Beklerken ve Madde 22 isimli tiyatro oyunlarında sahne aldı. 2018 yılında Tuğçe Altuğ, Ezgi Mola, Bartu Küçükçağlayan, Ercan Kesal, Tolga Tekin, Serkan Keskin ve Hakan Karsak gibi oyuncuların yer aldığı Kelebekler isimli sinema filminde rol aldı.

Bakmadan Geçme