Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu

Cumhuriyetimizin 92. yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen etkinlikler, Şişli Öğretmenevi’nde Vali İbrahim Taşyapan tarafından verilen Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu ile tamamlandı.

Vansesi Haber Merkezi

Vali İbrahim Taşyapan ve eşi Nesibe Taşyapan ev sahipliğinde gerçekleşen resepsiyonda davetliler, Vali Taşyapan ve eşi ile Kolordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel tarafından karşılandı.

Resepsiyona, Başbakan eski Yardımcısı Beşir Atalay, Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Düzgün, YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, bazı siyasi parti ve sivil toplum örgüt temsilcileri, şehit yakınları ve gaziler katıldı.

Resepsiyon boyunca tüm davetlilerin masalarını dolaşan ve konuklarıyla yakından ilgilenen Vali İbrahim Taşyapan, yaptığı kapanış konuşmasında ise şunları söyledi: “Çok kıymetli misafirler bugün Cumhuriyetimizin 92. yıl dönümüydü. Valilik olarak verdiğimiz bu resepsiyona teşriflerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah Cumhuriyetimiz daha nice yıllara daha müreffeh, daha iyi şartlarda ulaşır. Ebediyete kadar ulaşması için duacıyız”

Bakmadan Geçme