DEĞER VE TAŞER AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Gravi aşireti mensuplarından, Vanlı tüccarlardan Faysal Değer oğluna Bursa'dan gelin getirdi. Avukat Ruşat Değer görkemli bir düğün töreni ile hayatını Meryem Taşer ile birleştirdi. Değer ve Taşer ailelerinin kır düğününe Van'ın yanı sıra Dubai, Umman, Azerbaycan, İran, Suudi Arabistan, Bursa, İstanbul, Ankara, İzmir, Diyarbakır, Siirt ve çevre illerden çok sayıda davetli katıldı.

Berk İlhan

İşadamı Faysal Değer'in oğlu Ruşat Değer ile Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay'ın yeğeni Meryem Taşer, Değer ailesinin evlerinin bahçesinde yapılan yemekli kır düğünüyle dünya evine girdi. Çiftlerin nikâhını Van Müftüsü Nimetullah Arvas kıydı. Damat Ruşhat Değer'in nikâh şahitliğini Van Ticaret ve Sanayi Odası ve Van Ticaret Borsası eski başkanı işadamı Feridun Irak, Hacı Şakir Değer, Nasir Muhammed Seydi, gelin Meryem Taşer'in nikâh şahitliğini Bursa Ticaret Odası Başkanı İbrahim Burkay ve Mehmet Burkay yaptı.

Bir gün önce yapılan kına gecesinin ardından Cumartesi günü aynı bahçede yapılan yemekli düğünde aile büyüğü Hacı Şakir Değer, damadın babası Faysal Değer, annesi Himmet Değer ve gelinin babası Ümit Taşer ile annesi Ayşe Taşer davetlileri kapıda karşılayarak tek tek ilgilendiler.

Genç çiftlerin mutlu gününe Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva, İş adamları, Van, Dubai, Umman, Azerbaycan, İran, Suudi Arabistan, Bursa, İstanbul, Ankara, İzmir, Diyarbakır, Siirt ve çevre illerden çok sayıda davetli katıldı.

Mevlidi şerif ve duanın okunmasının ardından davetliler müzik eşliğinde halay çekerek çiftlerin mutlu günlerine ortak oldular.

Damadın babası Faysal Değer, annesi Himmet Değer, gelinin babası Ümit Taşer ile annesi Ayşe Taşer genç çiftlerin düğününde bulunan ailelerin mutlu günlerini paylaşan tüm davetlilere teşekkür ettiler.

Vansesi Gazetesi olarak genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileriz.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme