DOSTLUK MAÇI DOSTÇA BİTTİ

Van Masterler ve Siirt Eruh Masterler takımı arasında oynanan maç iki takımın karşılıklı attığı gollerle 3-3 berabere sonuçlandı.

Rıdvan Can

Eruh İlçe Stadyumu'nda oynanan dostluk maçında Van Masterler ve Siirt Eruh Masterler takımı 3-3 berabere kalarak, sporseverlere güzel bir maç izlettiler. Karşılaşmanın gollerini Siirt Eruh adına Remzi Aksu (3) Van Masterler adına Enver Azbay (2) Ramazan Bildirici (1) kaydettiler.

Maç öncesi Van Masterler Derneği Başkanı Enver Azbay ve Van ASKF Başkanı Ramazan Kıvanç, katkılarından dolayı Eruh ilçe Kaymakamı Murtaza Dayanç'a, Eruh Belediye Başkan Vekili Remzi Aksu'ya ve Siirt Eruh Masterler Sorumlusu Abdurrahman Dayanan'a teşekkür plaketi verdi.

İki takımın ortaya koyduğu performans ve karşılıklı atılan gollerle geçen maçta kazanan dostluk oldu. Maç sonrasında açıklama yapan Van Masterler Derneği Başkanı Enver Azbay, “Siirt Eruh Masterler takımının daveti üzerine hafta sonu deplasmana gittik. Van ve Siirt arasında bir dostluk maçı yaptık. Karşılaşma gayet güzel ve keyifli geçti. Maçın ardından iki takım futbolcuları ile bir araya gelerek hoşça vakit geçirdik. Bu tür maçlarımız devam edecektir. Ev sahipliğinden dolayı Siirt Eruh Masterler sorumlusu Abdurrahman Dayanan'a ve futbolculara teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme