Dsi lideri gözüne kestirdi

Rıdvan CAN
DSİspor Teknik Direktörü Zafer Ertan, yarın sahalarında konuk edecekleri grup lideri Yeni Diyarbakır spor'u yenmek için mücadele edeceklerini söyledi. 'Maçı hak ederek kazanmak istiyoruz' diyen Ertan, şöyle devam etti. 'Rakibimizi liderliğe yükseldikleri için kutluyorum. Onları Van'da en iyi şekilde karşılayıp ağırlayacağız. Saha içinde dostane bir şekilde mücadele edeceğiz ve inşallah bu mücadele sonunda hak eden taraf kazanacak. Ancak, hak ederek kazanan taraf olmak istiyoruz.' dedi.
Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta lider Yeni Diyarbakır ile oynayacağı maçın hazırlılarını kendi tesislerinde Teknik Direktör Zafer Ertan, yönetiminde aralıksız sürdürüyor. Ertan, 'Bu hafta kendi sahamızda Yeni Diyarbakırspor'u ağırlayacağız. Sahaya kazanmak için çıkacağız. Biz ev sahibi takım olarak centilmenliğimizi göstereceğiz. Diyarbakır'ın ligde lider olması bizi ilgilendirmiyor. Diyarbakır'ı centilmen bir şekilde ağırlayıp, puan vermeden uğurlamak istiyoruz. Bunun için sahadan galip ayrılmak istiyoruz' dedi.
'DİYARBAKI'RI EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLAYACAĞIZ'
DSİspor Kulüp Başkanı İbrahim Akyürek'te Yeni Diyarbakır spor'u en iyi şekilde ağırlamak istediklerini belirtirken, üç puan alan tarafın kendileri olmalarını temenni etti.
Akyürek, 'Bu hafta kendi sahamızda karşılaşacak olduğumuz Diyarbakır spor ligde lider konumda. DSİspor olarak her zamanki centilmenliğimizle misafirperverliğimizle, rakibimizi ağırlayacağız. Sonuçta sporla uğraşıyoruz. Spor Fair-Play demektir. Barış ve kardeşlik demektir. Onun için Diyar bakır'lı dostlarımızı arkadaşlarımızı maça bekliyoruz. Biz her gelen takıma aynı misafirperverliğimizi gösteren bir kulübüz. Bu maçın bizim için diğer maçlardan bir farkı yok' dedi. İki takım arasındaki zorlu mücadele Cumartesi (yarın) Van Atatürk Şehir Stadı'nda saat 12.30'da oynanacak. vanhaber, van, haber, van haber dsi spor, lider, maç, diyarbakır spor

Bakmadan Geçme