Düşünür Koleji Van'da açılıyor

38 yıllık tecrübesini nitelikli bir eğitim kurumunda geleceğe taşıyan Düşünür Koleji Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Behçet Yavuz'un önderliğinde kurulan Düşünür Koleji, 32. okulunu Van'da açıyor. Kayıtları devam eden Düşünür Koleji'nin tanıtım toplantısı yarın Elite World Van Hotel'de yapılacak.

Evren Doğruer

Türkiye'de eğitim sektörünün önemli halkalarından olan Düşünür Koleji Van'da açılıyor. Edremit Elmalı Mahallesi'nde kent mimarisine uygun bir yapıda hazırlanan yeni bir binada hizmete başlayacak olan kolejin yönetimi yarın saat 18:00'da Elite World Van Hotel'de tanıtım toplantısı yapacak. Toplantıya Düşünür Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Behçet Yavuz, Düşünür Koleji Okul Müdürü Atalay Tanrıverdi ve öğretmenler katılacak.

"Eğitim sektörüne yön vermeyi hedefliyoruz"

Eğitim sektörüne yön vermeyi hedeflediklerini belirten Düşünür Koleji Okul Müdürü Atalay Tanrıverdi "Tasarım odaklı düşünebilen, fark yaratan, yaratıcı, problem çözme becerileri gelişmiş bireyler yetiştiren Düşünür Koleji, eğitimde yeni bir pencere açan felsefesi ve küresel düzeyde okul olma vizyonu ile "farklı düşün-fark yarat-özgün ol" mottosuyla geleceğe yön vermeye devam edecek. Düşünür Koleji 32. okulunu Van'da açıyor. İnşaatı Mayıs ayında tamamlanacak olan kolejimizin kayıtları devam ediyor. Düşünür Koleji, uluslararası STEM eğitimi, yetkin dil programları, kodlama, Maker-D programı, sanat ve tasarım eğitimleri ve beceri odaklı öğrenmeyi destekleyen bir eğitim vermeye devam edecek. Ayrıca Düşünür Beceri Akademisi (DBA), Düşünür Öğretmen Gelişim Akademisi (DÖGA), Düşünür Düşünme Becerileri Programı (DBP), Düşünür Teknoloji 4.0, Düşünür Yetenek Gelişim Programı (DYGP) gibi bir çok fark yaratan özgün programlar ile eğitim sektörüne yön vermeyi hedefliyoruz. Düşünür Koleji Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Behçet Yavuz'un katılımı ile gerçekleştireceğimiz Van Kampüsünün tanıtım toplantısı 11 Nisan Perşembe günü (yarın) Elite World Van Hotel'de yapılacak" dedi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme