Duyarlı esnaftan İranlı turistlere baklava ikramı

Ramazan Bayramı tatilini Van'da geçirmek üzere Van'a akın eden İranlı Turistlere Dorado Baklava işletme sahibi Yunus Emre Odabaşı tatlı ikramında bulundu.

Rıdvan Can

Ramazan Bayramı tatilini geçirmek için Van'a gelen İranlı turistler, turizm sektörü başta olmak üzere esnafın yüzünü güldürdü. Başta alışveriş merkezleri ve mağazalar olmak üzere cadde ve sokaklarda yoğunluğun yaşanmasına neden olan İranlı turistler, yaptıkları alışverişle de kentteki esnafa çifte bayram yaşattı.

İranlı turistleri iş yerlerinde misafir ederek, Gaziantep Hamido Baklavasının eşsiz lezzetlerini tattırdıklarını söyleyen Dorado Baklava Salonu sahibi Yunus Emre Odabaşı, İranlı turistlerin bayram tatilini Van'da geçirmelerinin sevindirici olduğunu ifade ederek, turistlere baklava ikram ettiklerini söyledi.

Odabaşı, "İranlı turistlerin bayram tatilini Van'da geçirmeleri esnaf ve ilimiz açısından sevindiricidir. Dorado Baklava olarak İranlı turistleri iş yerimizde ağırlayarak Gaziantep'in en meşhur tatlılarını ikram ettik. İranlı turistler bu misafirperverlikten dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdiler. Vanlı esnaflar olarak ilimize gelen yerli ve yabancı turistlere ilgi göstermeliyiz. Önemli olan ilimize gelen turistleri memnun etmek, bunun için elimizden gelen hür türlü çabayı sarf etmeye devam edeceğiz" dedi.

Bakmadan Geçme