EDREMİT BELEDİYESİ LOGOSUNU DEĞİŞTİRDİ

Van'ın merkez ilçelerinden Edremit Belediyesi logosunu üçüncü kez değiştirdi. Yeni logoda Van Gölü, Şamran Kanalı, Yelken ve Güneş'e çizgilerle yer verildi.

Burhan Ergin

Van'ın sosyal yaşam alanı turizm ilçesi, yeşil dokusu ve Van'a ait yerli meyve çeşitlerinin yetiştirildiği yeşil Edremit Belediyesi kurumsal yüzünü temsil eden logosunu değiştirdi. Edremit'in sembol çiçeği zeringadek ile yeşil doğaya çizgilerle yer verilen eski logo kayyım döneminde hazırlanarak kullanılmaya başlanmıştı.

Edremit Belediye Başkanı İsmail Say tarafından hazırlatılan yeni logoda Edremit'in yeşil doğası, Van Gölü'nün masmavi suları, Şamran Kanalı, turizm ve tarihi temsil eden yelken ve güneşe yer verilirken, dikdörtgen tasarlanan logoda Edremit Belediyesi Van ifadelerine yer verdi.

Doğu'nun gözdesi, Van'ın güzelliklerle bezeli ilçesi Edremit'in yeni logo ile daha güzel ifade edeceği belirtildi. Belediye tarafından kullanımına başlanan yeni logonun kim veya hangi grafik firması tarafından çizildiği ve kimler tarafından, kaç logo arasından beğenilerek seçildiği konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı. Edremit Belediyesi yeni logoyla son 10 yıl içinde üçüncü kez logosunu değiştirmiş oldu.

Bakmadan Geçme