Edremit Belediyesi'nden özel gereksinimli Medine'ye anlamlı hediye

Van'ın Edremit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçede ikamet eden özel gereksinimli Medine'ye süpriz yaptı.

Van'ın Edremit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, özel gereksinimli Medine'nin talebi üzerine evinin bahçesine bir salıncak kurarak genç kıza anlamlı bir sürpriz yaptı. Edremit Belediye Başkanı Rabia Başak Koç, Bakımlı Mahallesi'nde yaşayan Medine'yi evinde ziyaret ederek hem ona hem de ailesine moral verdi.

Başkan Koç, Medine'nin mutluluğuna ortak olarak, kendisi ve ailesi ile samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında Başkan Koç, belediye olarak her zaman özel gereksinimli bireylerin yanında olduklarını ve onların ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalarını sürdüreceklerini vurguladı.

Medine'nin yüzündeki sevinci görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Koç, "Medine'nin mutluluğu bizim için her şeyden önemli. Onun bu isteğini yerine getirmek bizi çok mutlu etti. Edremit Belediyesi olarak, her zaman vatandaşlarımızın yanındayız ve ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden geleni yapacağız," dedi.

Medine ve ailesi, bu anlamlı hediye ve ziyaret için Başkan Koç ve belediye ekibine teşekkür etti.

Vansesi Haber

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme