Edremit Kültür Merkezi açılışa hazırlanıyor

Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli tarafından Süphan Mahallesinde yaptırılan Edremit Kültür Merkezi, Aile Destek ve Etüt Merkezi açılışa hazırlanıyor.

Hacı Yılmaz

Edremit Belediyesi sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında ilçeye modern kültür merkezi kazandırıyor. Belediye, çok amaçlı Kültür Merkezi çalışmalarını tamamlayarak, önümüzdeki hafta açılışını yapacak.

"EDREMİT MODERN KÜLTÜR MERKEZİNE KAVUŞACAK"

Sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulunan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, "3 aydır sizlere harika bir Kültür Merkezi ve Aile destek merkezi yapmak için sessiz sedasız çalışıyoruz, yakında açılışını yapacağız. Kültür Merkezimizde 300 kişilik konferans salonu, 200 kişilik sinema tiyatro salonu, etüt salonları, kütüphane, kurs odaları, ahşap atölyesi yer alacak. Önümüzdeki haftadan itibaren her hafta bir açılışla hizmetlerimizi tanıtmaya devam edeceğiz. Tüm samimiyetimle söylüyorum ki Her şeyi bu ümmetin hak ettiği hizmet seviyesine gelmesi için yapıyoruz, rabbim hesap günü sizleri bizden razı kılsın" dedi.

Bakmadan Geçme