Edremit sahilindeki kamelyalar hepimizin

Edremit yolu üzerinde Van Gölü sahilinde yer alan kamelyalar piknik yapan insanlar tarafından bilinçsizce kullanılarak kirletiliyor.

Havaların ısınmasıyla birlikte Van Gölü sahillerine akın eden vatandaşlar, kamelyaların temiz kullanılmadığını, kirletilmelerinden dolayı dert yandılar.

Vatandaşlar, 'Sıcaklıkların artmasıyla hafta sonları temiz hava alıp eğlenmek için Edremit yolu üzerinde bulunan, Van Gölü sahillerinde yer alan kamelyalarda vakit geçirmek istiyoruz ancak gördüğümüz manzara karşısında şaşkınlığımızı gideremiyoruz. Kamelyalara yağ döküldüğü, mangal yakılmaması gereken yerlerde mangal yakıldığı, masaların ve oturma banklarının bilinçsizce kullanımından dolayı kirletildiği için hem çirkin hem de hijyenik olmayan durumla karşılaşıyoruz. Kamelyalara gereken bakım yapılarak insanlarımızında kullandıkları, faydalandıkları, umuma açık, herkesin ortak kullanım alanlarına gereken ihtimamı göstermelidirler. Umarız insanlarımız bundan sonra daha çok dikkat ederler' dediler. EVREN DOĞRUER

Bakmadan Geçme