Edremit'te çöp konteynerleri yenileniyor 

Edremit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde eskiyen ve kırılan çöp konteynerlerini yenileri ile değiştiriyor. Birçok noktaya yeni konteyner bırakan belediye, yıpranmış konteynerleri de tamir ediyor. 

Edremit Belediyesi, Edremit'i daha temiz hale getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kirlenen ve kötü kokuya neden olan konteynerleri, yıkayarak dezenfekte eden belediye, ihtiyaç duyulan noktalara yeni çöp konteyneri bırakmaya başladı. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yurttaşların talebi doğrultusunda başlatılan çalışma kapsamında, talep edilen birçok cadde ve sokak ile yurttaşların yoğun olarak kullandığı okul ve cami önlerine yeni çöp konteyneri bırakmaya başladı.

Yıpranan konteynerler onarılıyor

Konteyner eksikliği bulunan onlarca noktaya yeni konteyner bırakan belediye, diğer taraftan kötü görüntü ve sağlıksız ortamı ortadan kaldırmak için kullanılamaz hale gelen konteynerleri de yenileri ile değiştiriyor. Belediye, eskiyen, kırılan veya tahrip olan konteynerleri öz kaynakları ile tamir ederek yeniden kullanıma sunmaya devam ediyor.

Karakaya; “ Temiz bir Edremit için çalışmalarımız devam edecek”

Başlatılan çalışma hakkında konuşan Başkan Yardımcısı Zana Karakaya, yürüttükleri çalışmalarla ilçeyi daha temiz hale getirmeye gayret gösterdiklerini söyledi. Karakaya, “ İlçe genelinde ihtiyaç duyulan yerlere yeni konteynerler bırakıyoruz. Eskiyen konteynerleri de tamir ederek daha kullanılabilir bir hale getiriyoruz. Böylece kirliliğin önüne geçmeye çalışıyoruz. Elbette bizlerin temiz bir Edremit için başlattığı çalışmalar devam edecek. Daha yaşanabilir ve sağlıklı bir Edremit için yurttaşlarımızın da daha fazla duyarlılık göstereceğine inanıyoruz” sözlerini kullandı.

Bakmadan Geçme