Edremit'te parklarda bakım onarım çalışması

Edremit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçe genelindeki yeşil alanların ve parkların bakımı, onarımı, ilaçlama ve düzenlemelerini etkin bir şekilde sürdürüyor.  

Edremit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçenin genelindeki yeşil alanların ve parkların bakımı, onarımı, ilaçlama ve düzenlemeleri konusunda etkin çalışmalar yürütüyor. Belediye ekipleri, vatandaşların sağlıklı, temiz ve yeşil bir çevrede yaşamaları için yoğun bir çaba gösteriyor.

Edremit Belediyesi yetkilileri, park ve yeşil alanların vatandaşların yaşam kalitesinin artırılmasında önemli bir rol oynadığını belirterek, "İlçemizdeki tüm park ve yeşil alanların düzenli bakım ve onarımını sağlıyoruz. Amacımız, vatandaşlarımızın huzurlu ve keyifli bir şekilde bu alanlarda vakit geçirmelerini temin etmek" dedi.

Belediye ekipleri, ilçe genelindeki tüm parklarda ve yeşil alanlarda düzenli olarak çalışmalar yürütüyor. Parklardaki çim biçme, budama, ilaçlama, çöp toplama gibi bakım işlemleri titizlikle gerçekleştiriliyor. Ayrıca, oyun alanlarının ve spor aletlerinin periyodik kontrolleri yapılarak gerekli onarımlar hızlı bir şekilde tamamlanıyor.

Belediye yetkilileri yaptıkları açıklamada, "Vatandaşlarımızın sağlıklı ve yaşanabilir bir çevrede hayatlarını sürdürmesi için çalışıyoruz. İlçemizdeki tüm park ve yeşil alanların güncel ve bakımlı bir görünüme kavuşması için yoğun bir çaba gösteriyoruz. Yeni projelerimizle de bu alanları daha da geliştirerek, halkımızın hizmetine sunacağız" diye konuştu.

Vansesi Özel Haber
Yorumlar 1
Kurumlar ilgili olsun, vatandaşlar bilinçli olsun. 26 Temmuz 2024 09:10

PARKLARDA, ÇİMLERDE, AĞAÇLARDA SIK SIK VE YETERLİ SULAMALAR YAPILSIN. EDREMİT SAHİL BANDI, İPEKYOLU SAHİL YOLU, VANİKÖY PARKI, KÜLTÜR PARK, FEQİYÊ TEYRAN PARKI, KOCAELİ DOSTLUK PARKI, İPEK PARK, YAŞAR KEMAL PARKI, 15 TEMMUZ PARKI, DR. MİYAZAKİ KORU PARKI, SAHİL PARKI, AKKÖPRÜ PARKI, EDREMİT MİLLET BAHÇESİ, DABBAĞOĞLU PARKI, AHMET ÇAM PARKI, KURTULUŞ PARKI, AHMEDİ HANİ PARKI, MUSA ANTER BARIŞ PARKI, CUMHURİYET PARKI, TUŞBA TARİHİ VAN EVLERİ ÇEVRESİ, ÖĞRETMEN OKULU PARKI, DEMOKRASİ PARKI, GÜLİSTAN BAHÇESİ, SEVGİ PARKI, SELAHADDİN-İ EYYUBİ PARKI, MERVE PARKI, SANAT PARKI, İPEKYOLU MİLLET BAHÇESİ, MEŞELİ PARK, ŞEHİR PARKI, MUSTAFA ALTAYLI PARKI, ŞABANİYE PARKI, DİCLE İDRAK KADIN PARKI VE DİĞER PARKLARI TEK TEK، ADIM ADIM GEZİN, GÖRÜN, KONTROL EDİN. BAKIM, ONARIM, YENİLEME İHTİYACI OLANLAR, EKSİKLERİ OLANLAR VAR, AZ TEMİZLENENLER VAR, TEMİZLENMEYENLER VAR, ARIZALARI VE SORUNLARI OLANLAR, SÜPÜRME İHTİYACI, TEMİZLİK İHTİYACI, BOYAMA İHTİYACI OLANLAR VAR. VBB, TUŞBA, İPEKYOLU VE EDREMİT BELEDİYELERİ BUNLARI YAPSIN. TERTEMİZ BİR VAN, YEMYEŞİL BİR VAN, BAKIMLI VE GÜZEL BİR VAN NEDEN OLMASIN?

Bakmadan Geçme