Eğitim Ordusu

Yine uzun ve sıcak bir yaz geçirdik. Yine post-modern bir darbe yaşadık. Direkt ülkemizin ekonomisine yönelen bu hain darbe girişimi çocuklarımızın geleceğini hedef aldı.

Yine uzun ve sıcak bir yaz geçirdik. Yine post-modern bir darbe yaşadık. Direkt ülkemizin ekonomisine yönelen bu hain darbe girişimi çocuklarımızın geleceğini hedef aldı. Bu post-modern darbe belli ki post-demokrasi dönemine geçen bir ülke tarafından gerçekleştiriliyor. Öyle ya darbelerin artık askeri olma zorunluluğu yok. Sadece ülkemizin değil tüm dünyanın başına bela olan bu emperyalist güç, bir yandan ürettiği silahları satın almamız, diğer yandan ülkemize sürdüğü ajanları kurtarmak için ülkemize ekonomi silahı ile saldırıyor. Dış güçlerin ülkemiz üzerindeki emelleri hiç bitmeyecek.

Ancak Türk halkı tüm bu yaşananların farkında ve yine tek yürek olmuş durumda.

MİLLİ EĞİTİM ORDUSU GÖREV BAŞINA

Başı sıkışan insanlar "Ordu Göreve" diye haykırmak ister. Biz de Ordu göreve diye haykırıyoruz. Ama hangi ordu? Bizim sessiz ve güçlü bir odumuz var. İşte onu göreve çağırmalıyız bu defa.

Böyle bir ortamda yapılabilecek en doğru tavır ne olmalıdır? İyi düşünmeli, telaş etmemeli, uzun vadeli düşünmeliyiz. Öncelikle hayıflanmayı bir kenara bırakalım. Evet, döviz yükseldi, yine yüksek enflasyonlu dönemlere geri döneceğiz. Kazandığımız paraların değeri düşecek, hepimiz fakirleşeceğiz. Yoksulluğa alışkın bir ülkenin insanları olarak, çocuklarımızın geleceğini çalan bu zalimlerden intikam alacağımız günler elbet gelecektir.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme