EĞİTİMDE 'UĞUR' FARKI

Van Uğur Temel Lisesi, 2017 Lisans Yerleştirme Sınavında (LYS) büyük başarı göstererek Türkiye 135.'si ve Van il birincisi çıkardı. Van Uğur Temel Lisesi Yönetim Kurulu Başkanı Celal Lenk, 49 yıldır eğitimin öncülerinden biri olan Uğur Eğitim kurumları üç yıldır verdiği güvenle yoluna devam ediyor. Başarılarımız katlanarak devam edecek' dedi.

Rıdvan Can

Türkiye'nin önemli eğitim kurumlarından Uğur Temel Liseleri yetiştirdiği nesillerle başarılarını sürdürüyor. 2017 Lisans Yerleştirme Sınavında (LYS) büyük başarı gösteren Van Uğur Temel Lisesi, Türkiye 135.'si ve Van il birincisi çıkardı.

"ÖĞRENCİLERİMİZİ GELECEĞE HAZIRLIYORUZ"

Van Uğur Temel Lisesi Yönetim Kurulu Başkanı Celal Lenk, 49 yıldır eğitimin öncülerinden biri olan Uğur Eğitim Kurumları ile üç yıldır güvenle yoluna devam ettiğini belirterek, "Uğur okulları olarak ve kararlı bir şekilde çok çalışarak, araştırarak, kaliteyi ön planda tutarak yolumuza devam ediyoruz. Gelecek nesillerin hizmetinde olmayı hedef edinen bir kurumuz. Çocuklarımızın ülkemizde ve dünyada hayal ettikleri lise ve üniversitelere yerleşerek, özgüvenleri yüksek, başarılı, ülkesi ve insanlığa yararlı bireyler olarak yetiştirmek her zaman önceliğimiz oldu. Dünya standartlarında, yenilikçi eğitim anlayışını benimseyerek, tüm çalışmalarda kaliteyi ön planda tuttuk. Problemlere karşı sonuç odaklı yaklaşımıyla gençlere örnek oluşturarak, yeni kuşakları iyi insan olma bilinciyle yetiştirerek öğrencilerini başarılı bir geleceğe hazırlamak için var gücümüzle çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

"BAŞARILARIMIZ DEVAM EDECEK"

Okulların açılmasına yakın bir zaman kala tüm öğretmenler için hizmet içi eğitim semineri düzenlediklerini belirten Lenk, "Kurum içerisinde eğitime start veren Uğur Dershanesi okullarında kurumun tamamı tadilata alınarak, önümüzdeki yıl daha ferah daha güzel fiziksel ortam hazırlıyoruz" dedi.

Önümüzdeki yıl sınava girecek öğrenciler için yaz kurslarının başladığını belirten Lenk, daha başarılı sonuçlar elde etmek için var güçleriyle çalışacaklarını ifade ederek, "Özellikle son sınıf öğrencilerimizi haftanın altı günü yoğun bir YGS-LYS programına tabi tutarak, sınava hazırlıyoruz. Bu yıl üniversite sınavında 22 dalda 22 il birinciliği, Türkiye 135'incisini çıkararak, rekor başarıya imza attık. Bu başarılarımız devam edecek.

Bakmadan Geçme