Dolar için tarih verildi

Türkiye ekonomisi zor günler geçirirken dolar kuru da rekor üstüne rekor kırıyor. ABD'den gelen enflasyon verileri ve Merkez Bankası'nın faiz artırım kararı sonrası dolar, TL 27 lirayı geçti.

Ünlü ekonomist Murat Muratoğlu'nun YouTube kanalında konuk olan ekonomist Kerim Rota, doların 30 TL olacağı tarihi açıkladı. Bu fırsat bir daha gelmez. Duyanlar döviz bürosuna akın ediyor.

Ekonomik krizde nasıl yatırım yapılacağı konusunda vatandaşlar araştırma yaparken, ünlü ekonomist Murat Muratoğlu'nun YouTube kanalında yayınlanan son programda ekonomist Kerim Rota yer aldı. Kerim Rota canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kerim Rota, enflasyonun mayıs ayına kadar yavaş yavaş artacağını söylerken, vatandaşlara ellerindeki Türk lirasını bozdurmalarını tavsiye etti. Yıl sonu dolar kuru tahmini de yapan Kerim Rota, dolar, TL paritesinin yıl sonunda 30 TL'yi geçeceğini ifade etti.

Yasal uyarı: Bu metin, yatırım yapmak isteyenler için bilgi, yorum ve tavsiye içeren bir metindir. Ancak, bu metnin yatırım danışmanlığı niteliği taşımadığını belirtmek isterim. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yasal olarak belirlenmiş kurumlar ve şirketler tarafından, müşterilerle sözleşme imzalanarak verilmektedir. Bu metindeki yorum ve tavsiyeler ise, kişisel görüşlere dayalıdır. Bu görüşler, sizin mali durumunuz, risk ve getiri beklentileriniz ile uyumlu olmayabilir. Bu yüzden, sadece bu metne göre yatırım kararı almanız, istediğiniz sonuçları elde etmenizi sağlamayabilir.

Bakmadan Geçme