ELBAKSPOR'DA PAROLA 3 PUAN

Bölgesel Amatör ligi 1.Grup'ta mücadele eden Van temsilcisi Elbakspor (Başkalespor) ligin 4'cü haftasında sahasının cezalı olması nedeniyle Tatvan İlçe stadyumunda seyircisiz maçta Muş Demirspor'u konuk edecek.

Rıdvan CAN

Ligde 3 maçta 1 mağlubiyet, 1 galibiyeti bulunan Elbakspor Ankara'da meydana gelen patlamanın ardından geçen hafta deplasmanda Ağrı ile oynanması gereken maç TFF tarafından ileri bir tarihe ertelenmişti. Elbakspor ligde 3 puanla 4 sırada yer alıyor.

Battal Sarıca, 'Üç puanla döneceğiz'

Yarın Tatvan'da ligin güçlü ekiplerinden Muş Demirspor ile zorlu bir 90 dakikaya hazırlanan Elbakspor'da tüm çalışmalar 3 puan üzerine yapıldı. Ligde şampiyonluk hedefiyle başladıklarını belirten, Elbakspor Teknik Direktörü Battal Sarıca, Muş Demirspor karşısında üç için mücadele edeceklerini sözlerine ekleyerek, ''Sahamızın cezalı olması nedeniyle yarın (Pazar) Tatvan'da oynayacağımız Muş Demirspor müsabakası bizim için zorlu maçlardan biridir. Bu maçla saha cezamız bitiyor. Ligin ilk 5 haftasını dışarıda oynayacağımızı düşünürsek toplayacağımız her puan ve puanlar bizim için önem taşıyor. Eksiklerimizi gidererek yolumuza devam ediyoruz. Haftayı kayıpsız kapatmak istiyoruz. Hedefimiz galibiyet. Takımda eksik ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Muş Demirspor karşısına tam kadro çıkmayı düşünüyoruz. Takımın genel performansından son derece memnunum kazanmak istiyoruz'' dedi.

Bakmadan Geçme