ELBAKSPOR ZİRVEYE GÖZ DİKTİ

Pazar günü Diyarbakır Yolspor'u konuk edecek olan Elbakspor, rakibi karşısında güzel futbol ve üç puan hedefliyor.

Rıdvan CAN

Bölgesel Amatör Lig 1.Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Elbakspor hafta sonu kendi evinde karşılaşacağı Diyarbakır Yolspor müsabakasından galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yaparken, hafta boyunca Teknik Direktör Battal Sarıca, Yönetiminde tüm hazırlıklar üç puan üzerine yapıldı.

Başkan Sarı 'Seyir Zevki Yüksek Bir Maç İzlettirmek İstiyoruz”

Başkan Rıdvan Sarı, ligde aldığımız peş peşe galibiyetlerle bir seri yakaladık bu seriyi Diyarbakır Yolspor karşısında da devam ettirmek istediklerini belirterek; 'İyi bir teknik heyet ve kaliteli bir futbolcu kadromuz var. Uzun lig maratonunda başarılı olmak istiyorsak oynadığımız her karşılaşmadan iyi sonuçlarla ayrılmak zorundayız. Sezon başından bu yana sıkı bir şekilde çalışıyoruz. spor severlere keyifli maçlar izletmek istiyoruz. Vanlı sporseverleri Pazar günü oynayacağımız maça bekliyoruz' dedi.

Sarıca, 'Hedef Galibiyet”

Elbakspor Teknik Direktörü Battal Sarıca, Öncelikle kendi evimizde kaybetmek istemiyoruz. İki takım açısından da zor bir maç olacak. Bizim özgüvenimizi kazanmamız için bu karşılaşmayı kazanmamız gerekiyor. Bunun bilincindeyiz. Oldukça zorlu bir fikstüre sahibiz. Ama bizde kolay takım değiliz. Kendi oyunumuzu sergilediğimiz takdirde Diyarbakır Yolspor'u yeneceğimize inanıyorum yetenekli oyunculardan kurduğumuz takımımızı desteklemeleri için tüm taraftarlarımızı bu maça davet ediyorum. Kendi evimizde ve taraftarımız karşısında oynamanın avantajını iyi kullanmak istiyoruz. Sahaya kazanmak için çıkacağız'' dedi.

Bakmadan Geçme