ELEKTRİK PANOLARI KALDIRILSIN

Van'da kaldırımların kenarında bulunan ve VEDAŞ İl Müdürlüğü'ne ait elektrik panoları çirkin görüntü oluşturuyor. Vatandaşlar elektrik panolarının kaldırılmasını istiyor.

Burhan Ergin

Van'da kaldırımların kenarlarında bulunan elektrik panoları çirkin görüntü oluşturuyor. Gazetemize açıklamalarda bulunan vatandaşlar, söz konusu kötü görüntünün ortadan kaldırılması gerektiğini belirterek, yetkililere çağrıda bulundu.

“ELEKTRİK PANOLARI VAN'IN İMAJINI BOZUYOR”

Kaldırımların güzelliğini bozan elektrik panolarının kaldırılması gerektiğinin altını çirkin vatandaşlar “Yetkililerin kaldırımların kenarında bulunan elektrik panolarını acilen kaldırması gerekiyor. Böyle kötü bir görüntüyü başka bir ilde göremezsiniz. Elektrik panoları hem yayaların yürüyüşünü engelliyor hem de aşırı derecede çirkin bir görüntü oluşturuyor. Bu çirkinliğin yanında bir de tehlike boyutu var. Özellikle yaşlılar yürürken zaman zaman dinlenmek için bu panolara yaslanıyor. Bu ve benzeri tehlikelerde göz önüne alınmalı ve tüm bunların önüne geçilmelidir. Ayrıca elektrik panolarına reklam asılıyor. Belediye yetkilileri reklam asanlar için cezai işlem uygulamalıdır. Doğu'nun Paris'i Van'da gerekli önlemler alınarak, bu elektrik panolarına farklı alternatifler düşünülmelidir” diye konuştular.

Bakmadan Geçme