Emekli zammı sonrası bir müjde daha! Karşılıksız ödeme geliyor

Emeklilere yapılan Temmuz zammı Meclis'ten geçerken maaşlara yapılan yüzde 25'lik emekli promosyon ödemelerine de yansıdı. Emeklilerin en çok takip ettiği konulardan olan promosyon ödemeleri de güncellendi.

2023 yılının Temmuz ayında en fazla promosyon ödemesi yapan banka duyurdu. Emekli maaşları zamlandı ve promosyon ödemeleri de güncellendi. Maaşlara gelen yüzde 25'lik zammın ardından promosyonlar da otomatik olarak yükseldi. Güncel promosyon ödeme listesi de paylaşıldı. Peki, Emekli maaşı alanlara ne kadar promosyon veriliyor? Ne kadar maaş ne kadar promosyon ödemesi var? İşte merak edilen tüm detaylar…

PROMOSYON ÖDEMELERİNDE LİSTE GÜNCELLENDİ

Temmuz ayında emekli maaşlarına yüzde 25 oranında zam geldi. Maaş zammı Meclis'ten geçti ve Resmi Gazete'de yayımlanarak yasalaştı. Emekli maaşlarına gelen yeni zammın ardından promosyon ödemelerinde de artış oldu. Emekli promosyonları ile ilgili yoğun bir araştırma başladı. Maaş zamlarının ardından promosyon ödemelerinde de liste güncellendi. ING Bank'ın emekliye sunduğu promosyon ödemesinin detayları ise dikkat çekti. Promosyon ödemelerinin güncel listesi paylaşıldı.

ING Bank'ın promosyon ödeme tablosu şöyle:

- 3.500 TL'ye kadar emekli maaşı alanlara 5.100 TL promosyon ödemesi.

- 3.500 TL-7.500 TL arasında maaş alanlara 5.950 TL promosyon ödemesi.

- 7.500 TL-10.000 TL arasında maaş alanlara 7.650 TL promosyon ödemesi.

- 10.000 TL ve üzeri maaş alanlara 8.500 TL promosyon ödemesi.

emekli-maaslarina-gelen-zam-o-odemeleri-de-ucurdu-8500-tl-ye-kadar-cikiyor.jpg

EMEKLİ MAAŞINI ING'YE TAŞIYAN YARARLANABİLİYOR

Emekli vatandaşlara sunulan promosyon ödemelerinden yararlanmak için bazı şartlar bulunmakta. Bu kapsamda emekli maaşlarını ING Bank'a taşıyan ve 3 yıl boyunca bankada kalma taahhüdü verenler promosyon ödemesinden yararlanabilecekler. ING Bank'ın emekli vatandaşlara sunduğu promosyon kampanyasının son tarihi de açıklandı. Söz konusu kampanya 13 Mart-31 Temmuz tarihleri arasında geçerlidir. Belirlenen bu tarihlerden sonra maaşlarını taşıyan vatandaşlar ise promosyon kampanyasından yararlanamayacaktır.

MAAŞ TAŞIMA İŞLEMİ

Bankanın sunduğu promosyon kampanyasının ardından maaş taşıma işlemleri ile ilgili detaylar araştırılmaya başlandı. Maaş taşıma işlemlerinin nasıl gerçekleştirileceği ve sürecin nasıl işleyeceği merak konusu oldu. Emekli maaşını ING Bank'a taşımak isteyenler telefon bankacılığı ve banka şubeleri aracılığıyla işlemlerini kolayca halledebilirler. Bu şekilde emekliler maaşların hem hızlı hem de kolay bir şekilde ING Bank'a taşıyabilir ve bankanın sunduğu emekli promosyon ödemelerinden faydalanabilirler. Konuyla ilgili detaylı bilgi almak isteyenler banka ile iletişime geçebilir.

Bakmadan Geçme