EMEKTAR FUTBOLCU AMELİYAT OLDU

Van futbol camiasının emektar futbolcusu Yusuf Beşak, ameliyat oldu.

Rıdvan Can

Futbolla Van DSİspor altyapısında başlayan uzun yıllar DSİspor formasını giyen tecrübeli futbolcu Dayı lakaplı Yusuf Beşak, Van Masterlerin en deneyimli futbolcuları arasında yer alıyor.

Van Masterler futbol turnuvasında ve halı saha maçlarında savunmada ilerlemiş yaşına rağmen ortaya koyduğu üst düzey performansla genç futbolculara adeta taş çıkaran Beşak, Geçtiğimiz gün bir halı saha maçı sonrası evinde ansızın gelen sancı ile bir özel hastanenin acil servisine kaldırılan tecrübeli futbolcunun fıtık olduğu öğrenildi. Yaklaşık olarak 4 saat süren başarılı ameliyatla sağlığına kavuştu.

Başarılı operasyonun ardından açıklama yapan doktorlar, deneyimli futbolcu Beşak'ın en az 3 ay sahalardan uzak kalacağını dile getirdiler.

BAŞKANDAN BEŞAK'A ZİYARET

Van Masterler Derneği Başkanı Enver Azbay yönetim Kurulu üyeleri Yaşar Bitiktaş ve Yavuz Sağdinç, hastaneye giderek Yusuf Beşakı ziyaret ettiler.

Van futboluna uzun yıllar hizmet etmiş Van DSİspor'un emektar futbolcusu ve Van Masterler Derneği üyesi olan değerli büyüğümüz Beşak'ın durumuna çok üzüldüğünü dile getiren Van Masterler Derneği Başkanı Enver Azbay futbolculuğunun yanında mükemmel bir insandır. Van Masterker Derneği ve şahsım adına her zaman onun yanındayız. Bir an önce aramıza dönmesini bekliyoruz' dedi.

Bakmadan Geçme