Erciş Belediyesi'nden mahallelerde temizlik çalışması

Erciş Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçenin tüm mahallelerinde kapsamlı temizlik çalışmaları başlattı. Çalışmalar neticesinde sokakların, kaldırımların ve parkların güzel görüntüsü vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.

Erciş Belediyesi yetkilileri konu hakkında yaptığı açıklamada, Erciş'imizin tüm mahallelerinde temiz ve hijyenik ortam sağlanması için ekiplerimiz özverili ve fedekarane şekilde çalışarak hemşehrilerimizin temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşamalarını idame ettirmeleri için gayret sarf ettiklerini belirttiler.

Yetkililer açıklamalarının devamında, "Tüm mahallelerde gerçekleştirdiğimiz kapsamlı temizlik çalışmalarında ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyor. Sokaklar, kaldırımlar, park ve bahçeler başta olmak üzere tüm ortak yaşam alanların temizliğini sağlıyoruz" ifadelerini kullandılar.

Yetkililer, çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunarak, "Ekiplerimiz öncelikle cadde ve sokakların genel temizliğini gerçekleştiriyor. Kaldırımlar, refüjler ve park alanlarındaki temizlik işlemleri en ince detaylara kadar yapılıyor. Cadde ve sokaklardaki ağaç ve bitki bakımları çalışmaları ekiplerimiz tarafından gerçekleştiriliyor. Bunun yanı sıra, çöp toplama ve geri dönüşüm faaliyetleri yürütülüyor."

Yetkililer, özellikle yaz aylarında vatandaşların daha fazla zaman geçirdiği ailelerin çocuklarıyla ziyaret ettiği park ve bahçelerin temizliğine önem verdiklerini belirtti. "Park ve bahçelerimizin bakımı, çim biçimi ve mevsimsel çiçek ekimi gibi işlemlerini titizlikle yürütüyoruz. Vatandaşlarımızın daha keyifli vakit geçirmeleri için çalışıyoruz" diye konuştular.

Erciş Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları, vatandaşlar tarafından takdir topluyor. Mahalle sakinleri, belediyenin temizlik konusundaki hassasiyetini ve özverili çalışmalarını memnuniyetle karşılıyor.

Erciş Belediye Başkanı Baran Bilici, "Erciş'imizi her yönüyle daha yaşanabilir hale getirmek için çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Temizlik konusunda da hemşehrilerimizin beklentilerini karşılamak için yoğun mesai harcıyoruz" diyerek, çalışmaların bundan sonra da devam edeceğinin altını çizdi.

Yorumlar 1
İHMALLER bitsin. 10 Temmuz 2024 01:47

13 İLÇEMİZDE TEMİZLİK, PEYZAJ، ÇEVRE DÜZENLEMESİ, PARK,YEŞİL ALAN VE 365 GÜN DENETİM LAZIM.

Bakmadan Geçme