Erciş Belediyesi'nden Mezbahane Caddesinde çalışma

Erciş Belediyesi Makina İkmal Müdürlüğü ekipleri, Mezbahane Caddesinde orta refüj yenileme ve yama çalışması gerçekleştiriyor. 

Erciş Belediyesi, ilçe merkezindeki ana arterlerden biri olan Mezbahane Caddesinde kapsamlı bir yenileme çalışmasına başladı. Makina İkmal Müdürlüğü ekipleri, caddenin orta refüjünde görülen hasarları gidermek ve yeni bir görünüm kazandırmak amacıyla çalışmalara başladı.

Erciş Belediyesi yetkilileri yayaların ve sürücülerin güvenliğini öncelikli hedef olarak belirlediklerini vurgulayarak, Mezbahane Caddesi'nin ilçe merkezinin önemli arterlerinden biri olduğunu, ilçedeki altyapı ve görünüm iyileştirmelerinin kent yaşamına olumlu katkılar sağlayacağına inandığını söyledilar.

Makina İkmal Müdürlüğü ekipleri, çalışmaları titizlikle yürütüyor. Öncelikle mevcut orta refüjün bakım ve onarımı gerçekleştiriliyor. Aşınmış ve hasarlı bölgeler tamir ediliyor, refüjün görünümü yenileniyor. Çalışmalar kapsamında, refüjün çevresindeki bordürler de yenileniyor ve görsel açıdan daha estetik bir görünüm kazandırılıyor.

Çalışmanın tamamlanmasıyla, Mezbahane Caddesi'nin daha düzenli, güvenli ve estetik bir görünüme kavuşması bekleniyor. Cadde kullanıcıları, yenilenen orta refüj ve yama çalışmalarından memnun olduklarını belirtiyorlar.

Erciş Belediyesi yetkilileri, ilçe genelindeki altyapı ve yol çalışmalarına büyük önem verdiklerini vurguladı. Mezbahane Caddesi'ndeki çalışmaların, bu kapsamdaki projelerden yalnızca biri olduğunu ifade eden Karaköy, Erciş'in geleceğine yönelik daha kapsamlı iyileştirme ve geliştirme çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme