ERCİŞ BELEDİYESPOR'DA GALİBİYET SEVİNCİ

Geçen hafta deplasmanda İpekyolspor'u 2-0'la geçen Erciş Belediyespor bu hafta sonu ağırladığı Grubun iddialı takımlarından TEİAŞ Spor'u da 4-2'lik skorla rahat geçti.

Rıdvan CAN

Van 1. Amatör Ligi A Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Erciş Belediyespor ligin 3. haftasında konuk ettiği TEİAŞ Spor'u ilk yarıda Edral Çakıl ve Okan Demir'in golleriyle 2-0 önde kapattı. İkinci yarıda ise Erdal Çakıl ve Ali İhsan'ın golleriyle güçlü rakibini 4-2 yenerek ligde 2'de 2 yaparak puanını 6'ya yükseltti.

TEİAŞ Spor maçı sonrası gazetemize açıklamalarda bulunan Eciş Belediyespor Kulüp Başkanı Murat Şebap, TEİAŞ Spor karşısında üstün bir futbol ortaya koyduklarını ifade ederek, 'Mutlaka kazanmamız gereken bir maçtı. Şampiyonluk hedefliyoruz Play Off'a kalmamız için galip gelmemiz gereken bir karşılaşmaydı. Bu sezon yeni oyuncular aramıza katıldı, onlar da bize skor olarak katkı yaptı. Farklı galip geldiğimiz için mutluyuz. Grupta bundan sonra oynayacağımız maçlar oldukça önemli her maça final havasında hazırlanıyoruz galibiyete katkı sunan teknik heyetimi ve futbolcu kardeşlerimi kutluyorum'' dedi.

Bakmadan Geçme