EREN ADIGÜZEL: SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti İpekyolu meclis üyesi adayı Eren Adıgüzel seçim çalışmaları kapsamında mahalleleri, vatandaşları ve esnafları ziyaret ederek sorunları yerinde dinledi. Adıgüzel, Van'ın sorunlarını çözüme kavuşturmak için elinden gelen her türlü çabayı sarf edeceğini belirtti.

Evren Doğruer

31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler seçimlerine sayılı saatler kala AK Parti İpekyolu Belediye Meclis üyesi adayı inşaat mühendisi Eren Adıgüzel, İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, parti yönetimi, ilçe meclis üyesi adayları, gençlik kolları ve kadın kolları ile birlikte mahalleleri, vatandaşları ve esnafları ziyaret etti.

“Vatandaşlarımız AK Parti'ye sahip çıkmaya devam edecek”

AK Parti'nin sorunları çözen parti olduğunu belirten Adıgüzel, “Allah'ın izniyle AK hizmetlerle kutlu yolumuza devam edeceğiz. Van'ımıza ve İpekyolu'muza hizmet etmek için yola çıktık. Bizim derdimiz koltuk olmadı. Bizim tek derdimiz var o da Van'dır. Van'a hizmet için yola çıktık, ilin imarı ve sorunların çözümü noktasında göreve hazırız. 31 Mart seçimleri belki de Türk siyasi tarihinin en önemli seçimi olacaktır. Önüne 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini koyan AK Parti açısından tarihi bir dönemeçteyiz. 2023, 2053 ve 2071 vizyonumuzu gerçekleştirmek için bu seçimden çok güçlü çıkmak zorundayız. Birlik ve beraberlik içerisinde, bu seçimi tarihi rekorla almak ve Yeni Türkiye'ye hep birlikte güçlü adımlarla yürümek zorundayız. Bu durum, tarihin üzerimize yüklediği bir görevdir. Ülkemizin ve ilimizin sorunlarının çözümü için doğru adres AK Parti'dir. Vatandaşlarımız bugüne kadar partimize sahip çıktı. İnanıyorum ki Pazar günkü seçimde de büyük bir katılımla partimize ve adaylarımıza sahip çıkmaya devam edeceklerdir. Seçimi kazandıktan sonra ilimizde yaşanan sorunları çözmek için elimizden gelen her türlü çabayı sarf edeceğiz” dedi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme