Erkek Mont Modelleri Ve Fiyatları 2019


Yıl boyunca farklı zamanlarda ortak şekilde, dış giyim olarak en çok tercih edilen ürünler mont modelleri olarak ön plana çıkar. Özellikle erkekler için mont tasarımları büyük öneme sahiptir. Nitekim soğuklardan korumasının yanı sıra, rahat bir kullanım imkanı vermektedir. Farklı giysilerle kolaylıkla değerlendirilebilir; sadece kış veya sonbahar aylarında değil, ilkbahar ve yaz aylarının serin dönemlerinde de kullanılabilmektedir. O yüzden her sene yeni sezon altında piyasaya sunulan özel tasarım mont çeşitleri, erkekler tarafından çok fazla tercih edilir. Daha özgür ve özgün giyim imkanı da sunduğundan dolayı sevilen dış giyim seçenekleri arasında yer alır.

Yeni Sezon Farklı Mont Modelleri

Erkeklerin kişisel isteklerine bağlı olarak seçim yapabilecekleri, geniş ürün yelpazesi altında farklı mont modelleri bulunmaktadır. Erkeksi etki ortaya çıkaracak; özellikle kolaylıkla hemen dışarı çıkma şansı tanıyacak montlar arasından seçim yapılabilir.

- Yazlık montlar

- Kapitone montlar

- Baharlık mont çeşitleri

- Bomber mont

- Şişme montlar

- Deri mont tasarımı

- Mavi mont seçenekleri

Her zevke hitap edecek bu ayrı kategorilerdeki mont çeşitleri, kendi içinde de geniş renk ve model yelpazesi sunuyor.

2019 Özel Tasarım Harika Erkek Montları

Sitemiz bünyesinde kendi zevkinize hitap eden, yeni sezon şık tasarımlarla hazırlanmış montlar arasından tercih yapabilirsiniz. Örneğin her sene büyük bir beğeni toplayan şişme mont çeşitleri, klasik görünümü üzerine hazırlanmış özel kesimiyle sizleri bekliyor. Ayrıca ince modeli ve fermuar tasarımıyla bomber montlar, fazla ağırlık yaşatmadan dışarıda keyifle kullanım şansı vermektedir. Tabii yaz ayları gelirken serin havalarda kullanabileceğiniz tasarımlar da site bünyesinde yer almaktadır. Deri montlar ise karizmatik etkisi ve kaliteli yapısı ile uzun ömürlü değerlendirilebilir.

Farklı Zevklere Uygun Şık Mont Çeşitleri

Şık modern tasarımıyla göze hitap eden yeni sezon mont modelleri, geniş kreasyon altında tüm erkeklere sunulmuş durumda. Farklı model ve renk altında hazırlanmış örnekler, harika aksesuar ve desenleri ile bütünleşmiş olarak tercih edilebilir. İsteyen kritik tasarımlar arasından seçim yapabilir; dileyen daha gösterişli ve özel kesim modeline sahip ürünler arasından seçim yapabilirsiniz. Konsepte ve kullanacağınız giysi parçalarını uyumlu şekilde ayrıca tercih gerçekleştirebilirsiniz. Satın almak için tıklayınız: https://www.wessi.com/erkek-mont

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme