Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer Van'da

Van'ın yetiştirdiği güzide değerlerden Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere memleketi Van'a geldi.

Vansesi Gazetesi'nden Burhan Ergin'in haberine göre yıllardır Van ile ilgili çalışmalar yapan, Van hakkında kitaplar yazan Prof. Dr. Ahmet Özer, halkın yoğun ilgisi ve teveccühüyle büyük bir başarı elde ettiği 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası memleketi Van'ı, bu defa akademisyen titri yanı sıra, Esenyurt Belediye Başkanı ünvanıyla hizmet adamı olarak ziyaret ediyor.

Ahde vefa örneği, ata baba toprağına yaptığı ziyaretlerden biri olan bu sıla-i rahim, birçok müjdeyi de beraberinde getirecek. Esenyurt Belediyesi'nin son meclis toplantısında aldığı kararla ‘Kardeş Şehir' ilan ettiği illerden biri olan Van'da, Esenyurt'tan bu topraklara uzanan bir gönül köprüsü kurulacak.

Bunun yanı sıra toplumsal barışı, huzuru ve refahı inşa etme yolunda birlikte emin adımlarla yürüdükleri yol arkadaşı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu önderliğinde, İBB ile Van arasında kurulacak hizmet köprüsünü de koordine edecek.

Başkan Özer Van'da siyasi partileri, STK'ları, kurumları ve belediyeleri ziyaret ederek, yarın saat 13:30'da Elite World Oteli'nde basın mensuplarıyla bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulunacak.

Bakmadan Geçme