Esnaf odalarından gazetemize ziyaret

Esnaf oda başkanları kuruluşumuzun 80. yılı nedeniyle gazetemize kutlama ziyaretinde bulundular. Oda başkanları Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Erdal Perihan ile Van'ın gündemini değerlendirdiler.

Hacı Yılmaz

Van Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Muhittin Aydemir, Van Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı M. Emin Tuğrul, Van Terziler, Konfeksiyoncular, Kunduracılar, Giyim Sanatkârları Odası Başkanı ve Van Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkan Vekili Çetin Karaduman, Odalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Seyfettin Konca ve Van Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hacı Çiftçi gazetemizi 80. Yılından dolayı ziyaret ettiler.

Gazetemiz imtiyaz sahibi Erdal Perihan ile Van'ın sorunlarının konuşulduğu sohbette, Vansesi Gazetesi'nin halkın gönlünde haklı bir yer edindiğini söyleyen oda başkanları, gazetenin 80 yıldır Van halkına çok güzel hizmetler verdiğini ve Van'ın sorunlarının çözümü konusunda önemli işlere imza attığını belirttiler.

Vansesi Gazetesinin çizgisinden taviz vermediğini belirten oda başkanları, İmtiyaz Sahibi Erdal Perihan'a teşekkür ederek, "Vansesi Gazetesinin 80 yaşına girmesi bizim için büyük önem taşıyor. Memleketimiz için gurur kaynağıdır. Bugüne kadar ciddiyetinden ödün vermeyen, kalitesini sürekli en üst seviyede tutan Van'ın sorunlarını ilgili platformlarda dile getiren çözüm önerilerini sunan böyle bir gazetenin Van'da olması sevindiricidir. Vansesi Gazetesi Van'ın önemli sorunlarını manşetine taşıyarak çözüm bulunmasına vesile olmuştur. Bugün Van'da birçok önemli sorun Vansesi Gazetesinin gündeme getirmesiyle çözüldü. İnşallah bundan sonraki süreçte de bu tür başarılı işlere imza atmanızı temenni ediyoruz. Tabi 80 yıllık bir süreç kolay değil. Gazeteyi bugünlere getirene kadar çok önemli sorunların üstesinden geldiğinizi biliyoruz. Bu anlamda gazete personellerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandılar.

İmtiyaz sahibimiz Erdal Perihan da oda başkanlarının nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirterek, teşekkür etti.

Bakmadan Geçme