Fatoşça Vıp güzellik merkezine yoğun ilgi

Van'da hizmete açılan Fatoşça Vıp Güzellik Merkezi uzmanı Estetisyen Fatma Gümüş yaptığı açıklamada 'Modern ve alanında en iyi son teknoloji cihazlarla kalite standartlarına uygun işleyişimizle birlikte tüm Van ve bölge halkına yüksek kaliteli hizmet sunuyoruz' dedi.

İkinisan Caddesi üzerinde hizmet veren Fatoşça Vıp Güzellik Merkezi'nin uygulamaları, bakımlı ve güzelliğine önem veren bay ve bayanlar tarafından büyük ilgi görüyor. Uzman Estetisyen Fatma Gümüş, güzelliğinizi sağlık ile buluşturmak için geç kalmayın diyerek bay ve bayanları Fatoşça Vıp Güzellik Merkezi'ne davet etti.

"Hedefimiz doğru ve kaliteli hizmet vermek"

Gazetemize konuşan Fatoşça Güzellik Merkezi İşletme Sahibi Uzman Estetisyen Fatma Gümüş, sektörde 10 yıllık tecrübeye sahip olduğunu belirterek, "Ankara'da başlayan serüvenim Van'da devam ediyor. Tek hedefim doğru hizmeti kaliteli şekilde müşterilerimize sunmak ve bilgi kirliliği oluşturmadan insanları bilinçlendirmek ve alanımda aranan biri olmak istiyorum" dedi.

"Bütün işlemlerimiz garantili ve tamamen şeffaf"

İşletmelerinin usulüne uygun sertifikalara sahip olduğunu ve yaptıkları birçok başarılı operasyonda teşekkür belgesi aldıklarını belirten Gümüş, "Garantili ve tamamen şeffaf ve her bütçeye uygun ödeme kolaylığı sağlayan bir işletmeyiz. Temel amacımız insanları mutlu ve tatmin olmuş görmek yüzleri güldürmektir. Van için en iyisini hazırladık ve onlar için buradayız. Cilt bakımı, lazer epilasyon, PRP-mezoteraapi, kalıcı makyaj, protez tırnak, hydrafacia, saç ekimi, dolgu botoks, leke tedavisi ve derpapen gibi birçok farklı hizmet sunuyoruz" dedi.

Vanlılara teşekkürler

Merkezimizi tercih eden ve memnuniyetlerini dostlarıyla paylaşan değerli Van halkına ve müşterilerine teşekkür eden Gümüş, "Sektörde edindiğimiz misyon ve vizyonumuzla yaptığımız her işin önemini hissederek uzman ekibimizle yaptığımız her işlemin ardından aldığımız olumlu geri dönüşlerin mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz güzellik söz konusu olduğunda akla ilk gelen adres olmanın haklı gururunu değerli müşterilerimizle birlikte yaşıyoruz. Profesyonel kadromuzla sevgili Van halkına hizmet sunuyoruz" dedi.

Vansesi Özel Haber
Yorumlar 3
Cüneyt 12 Şubat 2023 01:32

Sizinle iftiradan mahkemede görüşeceğiz

Cüneyt 12 Şubat 2023 01:32

Sizinle iftiradan mahkemede görüşeceğiz

Ozlclk 30 Ekim 2022 14:44

Bu fatoşcaya biri söylesin benden aldıgı cihazı ya geri versin yada parasını ödesin. Hakkıyla çalışsın

Bakmadan Geçme