Faturalı hat kullananlara ödeme müjdesi

Mobil hat kullanıcılarına, dev operatörler tarafından duyuru geldi. Türkiye'nin en çok kullanılan mobil operatörleri, Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom tarafından müşterilerine bilgi verildi. Faturalı hat kullanıcıları tarafından, yüksek ücret artışına tepki durumunda, operatörler tarafından müşterilerine 186 TL geri iade yapma kararı verildi.

TAKİP ET

Faturalı hat kullanıcılarına geri ödeme yapılıyor. Turkcell, Türk Telekom ya da Vodafone kullanıcısı olan abonelere ödenecek. Geri ödeme tutarı olarak 186 TL belirlendi. Belirtilen süre zarfında başvuranların hesabına yatacak. Peki, iade almak için ne yapmak gerekiyor? İşte tüm detaylar...

HAT SAHİPLERİNE 186 TL ÖDEME
Faturalı hat kullanıcılarına sağlanan yeni durum ile birlikte geri ödemeler yapılacak. Yıl başından itibaren sürekli olarak yükselen fiyatlar kullanıcıların tepkisini çekerken, operatörlerin kararı ile birlikte 186 TL'nin sahibi olacak.

Geçtiğimiz yıllara göre 4 kat artış gösteren faturalı hat paketleri, operatörler tarafından telafi edilmeye çalışılacak. Geçmiş dönemlere ait faturaların bir kısmı iade edilirken, gelecek dönem için daha uygun fiyatlara abonelik alınabilecek.

FATURALI HAT SAHİPLERİ BAŞVURSUN
Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone tarafından başlatılan para iadesine dair detaylar geldi. Faturalı hat kullanıcılarının gündeminde yer alan para iadesi için kampanya başladı. Para iadesini geri alabilmek için bazı şartların sağlanması gerekiyor.

Şartlara göre ilk olarak abonelik iptali yapılması gerekir. İptal edilmesinin ardından para iadesi talebinde bulunmak adına operatörün belirlediği uygulamalar ile birlikte kredi kartına iade talebi oluşturmalı.

15 GÜN İÇERİSİNDE İADE
Türkiye'de yer alan 3 büyük hat firması tarafından yapılan kampanya ile birlikte detaylar paylaşıldı. Aboneliğini iptal eden müşterinin iade talep etmesi için, 2 yıl süre belirlenmiş olması gerekir. Başvuru ile birlikte talepler değerlendirme altına alınacak. Değerlendirme 15 günün sonucunda sonlandırılır.

Bakmadan Geçme