F.Bahçe'de mutlu son

Van Persie krizine çözüm bulundu. Celtic maçında çift forvete dönecek olan Pereira, Fernandao-Van Persie ikilisini birlikte oynatıp bir taşla iki kuş vuracak.

F.Bahçe'de Bursa ve Beşiktaş maçlarında yedek kaldığı için hocasına açık tavır koyan van Persie'nin kulübede kalmaya devam mı edeceği yoksa VitorPereira'nın geri adım atarak yıldızını bundan sonra ilk 11'de mi başlatacağı merak konusu olurken, Portekizli hoca geçici de olsa çözümü buldu. Pereira , 4-4-2'ye dönerek krizi sonlandıracak. Celtic maçında bu plan hayata geçecek. Hücum presinden vazgeçmek istemediği için Fernandao'yu yine 11'e koyacak olan Pereira, yanına da İskoçların en çekindiği isim olan van Persie'yi monte ederek forveti ikileyecek. Bu formül iki tarafı da memnun edeceği gibi, camiayı da rahatlatacak. Sarı-lacivertli teknik adamın, van Persie ile tek forvet başlama ihtimali de bulunuyor.

DİEGO SAHNE ALIYOR
Pereira, sakat olan Markovic'in yerine kimi görevlendireceği konusunda ise çeşitli formüller üretiyor. Birinci formül; Sırp yıldızın yerine Volkan Şen'i oynatmak. İkincisi; Nani'yi sağa çekip, Diego'yu daha önce olduğu gibi 4-4-2'nin soluna monte etmek. Tek forvet ihtimalinde ise Diego Ribas orta ikilinin önünde görev alacak. Ozan Tufan'a ise bu durumda yedek kulübesi görünecek.

Bakmadan Geçme