FENERBAHÇE TURNUVASI BAŞLIYOR

Batman, Patnos, Iğdır Fenerbahçe futbol okullarının minik futbolcuları Van'da düzenlenen Doğu turnuvasında yeteneklerini sergileyecek.

Rıdvan Can


Doğu turnuvası ile ilgili olarak gazetemize bilgi veren Van Fenerbahçe Futbol Okulu Antrenörü Oktay Belli, Doğu futbol turnuvasında Van Fenerbahçe futbol okulu olarak başarılı olmak için mücadele edeceklerini söyledi.


Belli; "Turnuva 29 Nisan Cumartesi günü 90+ halı saha tesislerinde başlayacak. Turnuvaya Batman, Patnos, Iğdır ve Van Fenerbahçe Futbol Okulları katılacak. Turnuvada 2005-2006 ve 2007-2008 doğumlu futbolcular mücadele edecek. Organizasyon okullarımızda futbol eğitimini alan çocuklarımızın son durumu ile futbol okullarının performansını değerlendiren bir turnuva olacak" dedi.


Van'da şampiyon olan takımın İstanbul'da düzenlenecek Türkiye şampiyonasında ilini ve futbol okulunu temsil edeceğini söyleyen Belli, "Bizde çocuklarımızın gelişimini, son durumlarını görmek için turnuvaya katılıyoruz. Bu tarz turnuvalar çocuklarımızın gelişimi açısından son derece önemlidir. Futbol severleri 29 Nisan'da Cumartesi günü başlayacak futbol turnuvasına bekliyoruz" dedi.

Bakmadan Geçme