FERİT MELEN MEMLEKETİ VAN'DA ANILACAK

Van eski milletvekili, başbakan, maliye ve milli savunma bakanı merhum Ferit Melen, Van İl Kültür ve Turizm Müdürlülüğü tarafından düzenlenen 'Gençlik Geçmişiyle Buluşuyor' programında vefatının 30 yılında anılacak. Halka ve öğrencilere açık programa oğlu Prof. Dr. Mithat Melen'de katılacak.

Evren Doğruer

Van'ın gelişmesini, kalkınmasını, binlerce Vanlının iş sahibi olmasını ve Van'a önemli kuruluşların tesislerinin kazandırılmasını sağlayan Van eski milletvekili, eski başbakan, maliye ve milli savunma bakanı merhum Ferit Melen, vefatından 30 yıl sonra memleketi Van'da düzenlenen bir programda ilk defa anılacak!

"Vanlılar Ferit Melen'i anlatacak"'

Van Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlülüğü tarafından 'Gençler Geçmişiyle Buluşuyor' sloganı ile organize edilen Ferit Melen'i anma programı 6 Mart 2018 Salı günü saat 10.00'da Van Atatürk Kültür Merkezi Devlet Tiyatrosu Salonu'nda gerçekleştirilecek. Anma programına Ferit Melen'in oğlu ekonomist, gazeteci Prof. Dr. Mithat Melen'de katılacak. Melen'in devlet adamlığı, Van'a yaptığı katkılar, siyasi yönü, Van'a olan sevgisi, Van ile ilgili hatırları programda anlatılacak. Ferit Melen'i yakından tanıyan Vanlı iş adamları, siyasetçiler de Melen ile ilgili anılarını aktaracaklar.

Halka ve öğrencilere açık olan programın büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme