FUTBOLCULARIMIN PERFORMANSINDAN MEMNUNUM

Van Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Şimşir, Antalya kampında çalışmaların son derece iyi gittiğini ve yapılacak transferlerle ikinci yarıda daha başarılı bir takım olmayı hedeflediklerini söyledi.

Rıdvan Can

Yaklaşık 1 haftadır Antalya'da ikinci kamp programı çerçevesinde yoğun tempoyla çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ifade eden Şimşir, Antalya kampının 5 Ocak'ta sona ereceğini belirterek, 7 Ocak'ta Van'da çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Spor Toto 3'ncü Lig 2'nci Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktör Hasan Erkin Şimşir gazetemize yaptığı açıklamada, "Takım oldukça istekli arzulu. Bu duygularla birlikte inanmak ve inandırmak hedefe ulaşmak için daha çok çalışarak zoru başarmak zorundayız. Takımın performansından memnunuz. Eksik gördüğümüz noktalara transfer yapacağız. Bu konuda kulüp başkanımız Sayın Servet Yenitürk'ün vereceği karar doğrultusunda yapılacak transferlerle Antalya ve Van'da geçireceğimiz hazırlık çalışmalarının ardından 20 Ocak'ta deplasmanda oynayacağımız zorlu Karşıyaka maçına hazır hale gelmek istiyoruz. İkinci yarıda daha başarılı olacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

"LİGİN EN İYİ TAKIMLARINDAN BİRİ OLACAĞIZ"

Ligin ikinci devresi kamp çalışmaları devam ederken diğer taraftan da transfer çalışmaları yaptıklarını anlatan Şimşir, "Ligin ikinci yarısı için çalışmalar yapıyoruz. Devre arasında transfer yapmak çok güç. Ancak kulüp başkanımız bu konuda titiz bir çalışma içerisinde. Yapılacak takviyeler ve iyi bir kamp döneminden sonra ikinci yarıda daha başarılı olacağımıza inanıyorum. Zorlu geçecek ligin ikinci yarısında takviyelerin yanı sıra seyri güzel bir futbol sahaya yansıtarak hedefimize doğru ilerleyerek, ligin en iyi takımı olacağız" diye konuştu.

Öte yandan Van Büyükşehir Belediyespor geçtiğimiz hafta sonu hazırlık maçında Sancaktepe Belediyespor'a 1-0 mağlup oldu.

Bakmadan Geçme