Futbolda üzüldük hentbolda güldük

Vedaş Erek Beş Yıldız Hentbol takımı, Mardin Artuklu Gücüspor hentbol takımını ağırladı. Kıyasıya geçen müsabakanın ilk yarısını 14-12 önde kapatan temsilcimiz Vedaş Erek Beş Yıldız Hentbol takımı rakibini 24-23 yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aştı.

Rıdvan Can

TFF Erkekler Hentbol 2. Lig A Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Vedaş Erek Beş Yıldız Hentbol Takımı ligin 3'ncü haftasında Nur Tatar Spor Salonunda oynanan müsabakada ligin güçlü ekiplerinden Mardin Artuklu Gücü spor kulübü hentbol takımı karşısında taraftar maça yoğun ilgi gösterdi.

Şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha aşmış olduk

Yoğun bir taraftar grubunun desteklediği maçta Vedaş Erek Beş Yıldız hentbol takımı, ilk yarıyı Mardin karşısında 14-12 önde tamamladı. Maçın ikinci yarısında rakibinin baskısı altında zaman zaman geriye düşen Vedaş Erek Beş Yıldız hentbol takımı maçı bir sayıyla alarak 24-23 kazandı.

Maç sonunda galibiyet coşkusunu taraftarlar ve oyuncularla birlikte saha içinde kutlayan Vedaş Erek Beş Yıldız hentbol takımı antrenörü Müslüm Karaboğa, yaptığı açıklamada "Bu galibiyetle önemli bir virajı da aşarak şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aşmış olduk. Grubun güçlü rakiplerinden Mardin Artuklu Gücü spor kulübü hentbol takımı karşısında galip geldiğimiz için çok mutluyuz yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. Bu başarıda bizleri destekleyen yanımızda olan sponsorumuz Vedaş'ın ve taraftarlarımızın büy

Bakmadan Geçme