Galatasaray 3 sene avantadan şampiyon oldu

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, takımda kalıp kalmayacağı belirsiz olan Caner Erkin için, 'Onunla ilgili bir kararımız yok, istediği kulübe imza atabilir' açıklamasını yaparken, Trabzonspor maçında yaşanan olaylarla ilgili olarak Vali ve Emniyet Müdürü'nü suçladı. Uslu, 3 Temmuz sürecine ilişkin olarak da, 'Galatasaray 3 sene avantadan şampiyon oldu. Beşiktaş kafayı kullansaydı, onlar da olurdu' dedi.

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu, bugün yapılan divan kurulu toplantısında gündem yaratacak açıklamalar yaptı.

Inter'le anlaştığı öne sürülen Caner Erkin için, 'Sözleşmesi temmuz ayından geçerli olmak üzere istediği kulübe imza atabilir. Caner Erkin'le ilgili olarak yönetimin almış olduğu bir karar yok' dedi.

Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nde Galatasaray Daikin'in, şampiyonluk için çekiştikleriVakıfbank'tan 2 set almasını değerlendiren Uslu, şunları söyledi:

'Bir gazetecinin şunu yazması lazım; 'Galatasaray sayesinde Fenerbahçe şampiyon olacak'. Gazeteci bu... Halbuki Galatasaray zoru başarmasa, skoru 3-2 yapmasaydı, Fenerbahçe için şampiyonluk bitmişti, şansı yoktu. Vakıfbank şampiyon oluyordu. Biz bugün Vakıfbank'a 3-0 ya da 3-1 yenersek şampiyon olacağız. Biz şampiyon olursak ne olacak; 'Galatasaray şampiyon yaptı' diyeceksiniz. Demeniz lazım. Bu, futbol için de geçerli. İnşallah. Biz ümit ediyoruz zaten. Maçlardan bir tanesi o (Galatasaray-Beşiktaş). Niye olmasın? Beşiktaş'ın Kayserispor ile oynayacağı maç da önemli.'

Mahmut Uslu, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olayları da şöyle değerlendirdi:

Bakmadan Geçme