Gazetemiz yazdı VASKİ onardı

'Yollardaki çukurları kim onaracak?' haberimiz üzerine harekete geçen Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) İpekyolu ilçesi Şerefiye Mahallesi Santral 5. Sokak'ta yol ortasında tehlike saçan logar çukurunu onardı.

Hacı Yılmaz

Daha önce birçok sorunu haberleriyle gündeme getirerek çözülmesini sağlayan gazetemiz "Yollardaki çukurları kim onaracak?" haberi ile VASKİ'yi harekete geçirdi. VASKİ ekipleri haberimiz üzerine Santral 5. Sokak'ta yol ortasında bulunan ve tehlike saçan logar çukurunu onararak sorunu çözdü.

Geçtiğimiz günlerde gazetemize açıklamalarda bulunan Santral 5. Sokak esnafı çukurun yoldan geçen araçlara büyük zarar verdiğini belirterek, çukurun kapatılarak onarılmasını istemişti. Vatandaşların sesine kulak veren VASKİ, sorunu gidererek olası kazaları önledi. Şerefiye Mahallesi Santral 5. Sokak esnafları logarı onaran Van Su ve Kanalizasyon İdaresi'ne teşekkür etti.

"Vansesi Gazetesi ve VASKİ'ye teşekkür ediyoruz"

Diğer çukurların, bozulan yol karolarının onarılmasını isteyen bölge esnafları, "Öncelikle Vansesi Gazetesi ve Van Su ve Kanalizasyon İdaresi'ne çok teşekkür ediyoruz. Vansesi Gazetesi sorunu gündeme getirerek çözülmesini sağladı. Haberi dikkate alarak sorunu gideren VASKİ'ye de teşekkür ediyoruz. Çukur onarılmadan önce ciddi anlamda kazalara davetiye çıkarıyordu. Özellikle yağışlı havalarda su göleti haline dönüyordu. Çukur aylardır onarılmayı bekliyordu. Diğer yollardaki logar Telekom kapaklarının onarılmasını istiyoruz" ifadelerini kullandılar.

Bakmadan Geçme