Gaziantep'te Düğününe Bombalı Saldırı

Gaziantep’te bir düğün salonunda bombalı saldırı meydana geldi. Gaziantep Valisi de patlamanın terör saldırısı olduğunu belirterek çok sayıda yaralının olduğunu açıkladı.

Gaziantep'te bir düğün salonunda bombalı saldırı meydana geldi. Olayda yaralananların olduğu bildirilirken, bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Gaziantep'te meydana gelen canlı bomba olayındaki düğünün Siirt Pervari İlçelilerin düğünü olduğu öğrenildi.Gaziantep'te meydana gelen menfur canlı bomba saldırısında ölü sayısının 33 olduğu iddia edildi.

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, terör örgütleri tarafından bir düğün salonuna saldırıda bulunulduğunu, 112 ekiplerince yaralılara ilk müdahalenin olay yerine yapıldığını belirtti. İlk belirlemelere göre 22 kişinin hayatını kaybettiği 94 kişininde yaralanarak hastanelerde tedavi altına alındığı bildirildi.

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'dan ilk açıklama

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'da Gaziantep'te bir düğün salonuna yapılan saldırıyla ilgili yaptığı açıklamada, 'Terör örgütleri tarafından Akdere Mahallesi'nde bulunan bir düğün salonunda menfur bir saldırıda bulunulmuştur. Yaralılara ilk müdahale olay yerine gelen 112 ekiplerince yapılmıştır. Sağlık personelleri göreve çağrılmıştır. Olayın detayları belli oldukça açıklama yapılacaktır' dedi.

GAZİANTEP'TE VATANDAŞLARIMIZA HAİN SALDIRI

Karanlık güçler iç savaş çıkarmak için her yolu deniyor.
Reuters patlamada ilk belirlemelere göre 22 kişinin hayatını kaybettiğini, 94 yaralının olduğunu bildirdi.

Saldırının düğün salonunda değil sokak düğününde gerçekleştirildiği, düğünün Siirt Pervalilerin olduğu belirtiliyor.

Gaziantep Şahinbey Akdere Mahallesi'ndeki düğünde meydana gelen menfur canlı bomba saldırısında ölü sayısının 33 olduğu iddia ediliyor.
Gaziantep'te meydana gelen canlı bomba olayındaki düğünün Siirt Pervarililerin düğünü olduğu belirtiliyor.

MHP Gaziantep Milletvekili Prof. D. Ümit Özdağ patlamanın meydana geldiği bölgenin IŞİD'in yuvası olduğunu ileri sürdü.

AKP Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Gaziantep'teki saldırıyla ilgili 'Büyük bir ihtimalle canlı bomba' dedi.

AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Twitter hesabından saldırıyı IŞİD'in yaptığını yazdı.

UYARI: Ülkemiz uluslar arası saldırı ve plan ile karşı karşıyadır. Gün haklı haksız birilerini eleştirmek, tepki göstermek zamanı değil. Bunu her zaman yapabilirsiniz. Gün alçaklara, düşmanlara karşı birlik olma, daha sağduyulu davranarak provokasyonlara karşı uyanık olma zamanıdır. Gün fitne fesat çıkarmak isteyenlere 'dur' deme zamanıdır.

Bakmadan Geçme