GENÇLİK MERKEZİ'NDEN TANITIM ÇALIŞMALARI

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Van Gençlik Merkezi tarafından, okul tanıtımları kapsamında lise öğrencilerine “21.Yüzyıl Gençliğinin Buhranları” isimli bir seminer verildi.

Van Gençlik Merkezi tarafından Halide Edip Adıvar Kız Meslek Lisesi konferans salonunda düzenlenen seminere çok sayıda lise öğrencisi katıldı. Van Gençlik Merkezi Gençlik Liderleri tarafından düzenlenen seminerde, insanların empati kurmaları, sosyal yaşantıları ve gelecekleri ile ilgili 21. Yüzyıl Gençliğinin Buhranları isimli sinevizyon gösterisi izletildi. Halide Edip Adıvar Kız Meslek Lisesi öğrencileri, aldıkları bu seminerin kendi hayatları üzerinde olumlu etkiler bırakacağını ve birçok bilinmedik konuları gençlik merkezi liderlerinin yapmış olduğu bu sunum ile öğrendiklerini belirterek, faydalı geçen bu seminerin sürekli devam ederek tüm okullarda da gösterilmesinin gençler üzerinde çok faydalı olacağını söylediler.
Gençlik Merkezi tarafından verilen seminer hakkında bilgi veren Van Gençlik Merkezi Müdürü Cevdet Arslan, “Bugün burada bulunmamızın amacı, gençlik merkezimizin tanıtımını yapmak, etkinliklerimiz, kurslarımız ve gezilerimiz hakkında öğrenci arkadaşlarımıza bilgi vermek istedik. Bununla birlikte her gittiğimiz okulda gençlerimiz üzerinde etki edecek bir konu üzerinde sunum izletiyoruz. Bugünkü konumuzda da liseli arkadaşlarımıza, yaşantıları üzerinde ki sıkıntılar, ihtiyaç, insanlarla empati kurma ve kapalı kişiliklerinden yani buhranlarından kurtulmak ile alakalı ‘21. Yüzyıl Gençliğinin Buhranları' adlı semineri düzenledik. Bundaki amacımız da gençlerin gençlik merkezi aracılığıyla sıkıntı ve ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri ve buhranlarından kurtulabilecekleri bir yer olduğunu anlattık. Öğrencilerimizden olumlu bir yaklaşım aldık. Bundan sonra da okul okul gezip çalışmalarımız hakkında bilgiler verip, gençlerimizin tamamen ücretsiz olan gençlik merkezi faaliyetleri hakkında da bilgilendireceğiz” dedi.

Bakmadan Geçme