Glukozamin İle Eklem Ağrılarına Son

Birçok kişi spor yaparken vücutlarının temel ihtiyacı olarak proteini görür ve sürekli olarak vücudun ihtiyaç duyduğu proteini karşılamak için adımlar atar. Bu aşamada vücut spor yapılan dönemde sürekli kendisini geliştirirken yapılan diyet ile birlikte oldukça farklı maddelere ihtiyaç duymaktadır.

Bu doğrultuda glukozamin de genel olarak vücuttaki durumu ihmal edilen maddeler arasında gösterilebilir. Glikoz ve glutaminden üretilen bu madde eklemlerin ve kıkırdakların çok daha güçlü hale gelmesini sağlarken kısa süre içerisinde yenilenmelere de imkân tanımaktadır. Bu aşamada eğer kişilerin spor yaptıkları dönem içerisinde glukozamin eksikliği ortaya çıkarsa eklem bölgeleri ve genel olarak kemiklerinde ağrılar hissedilmeye başlanacaktır.

Spor döneminde ortaya çıkan bu ağrılar kalıcı bir ağrı değildir. Ancak ağrıların geçmesi de belirli bir süre alırken bunun yanında tekrar spora başlamak da oldukça zor olacaktır. Bu durum daha büyük yıpranmalara sebep olabilmektedir. Tam adı glukozamin kandroit olan bu madde ile birlikte kullanıcılar eklemlerinde yaşanacak tüm sorunların önüne geçecektir. Özellikle yoğun antrenman dönemlerinden önce kişilerin sakatlanmasını önlemek amacıyla da bu ürün kullanılabilir. Bu ürünün kullanımı da oldukça rahatken herhangi bir kimyasal madde içermemektedir. Düzenli olarak kullanım sayesinde sonuç veren bu ürün bir ağrı kesici gibi yalnızca ağrı dönemlerinde kullanılmamaktadır. Ağır spor dönemlerinde bu ürün düzenli olarak tüketilmektedir.

Genel olarak bu maddeyi içeriğinde barındıran ürünler tabletler halinde sporculara sunulmaktadır. Tabletler orta büyüklüklerde olurken içeriğin tamamına yakınında glukozamin bulunmaktadır. Küçük miktarlarda farklı destekleyici ürünler de karışıma katılarak alınan verim yükseltilebilmektedir. Bu aşamada üretici markanın tercihleri ön plandadır. Tabletler halinde satılan bu ürün 120 tabletlik paketlerde satılırken tek bir kullanımda kişilerin 1 tablet alması yeterli olacaktır. Gün içerisinde kullanım dönemleri olarak ana öğünlerden sonrası gösterilirken toplamda günde 3 defa tabletler kullanılmaktadır. Üretici firmalar tarafından da ön görülen günlük 3 tablet kullanımı en ideal dozdur ve kişilerin bu dozun üstüne çıkması önerilmemektedir. Ürünü 200 ml. su ile yutmak oldukça rahat bir kullanım şekliyken hap yutmakta zorluk yaşayan kişiler ezip su ile karıştırarak da tüketebilmektedir.

Sporlarını yaparken tam anlamıyla bir destek almak ve vücudun eksiklerini karşılamak isteyen kişilerin birçok farklı içerikleri tercih etmeleri gerekebilmektedir. Bu doğrultuda kişiler sporlarını yaparken belirli bir protein diyeti de uygularlar. Bu da sebzelerden biraz uzak kalınmasına sebep olurken kişilerde çeşitli vitamin ve mineral eksiklikleri ortaya çıkacaktır. Bu eksikliğin desteklenmesi gerekirken protein tozu ile de ihtiyaç duyulan protein alınmaktadır. Eğer kişilerin fazla kiloları varsa içeriğinde yağ yakıcı özelliği de bulunan ürünler kullanılmalıdır. Aksi durumda kişiler kilo almak istiyorlarsa Gainer denilen kilo aldırıcı sporcu besinleri tercih edilebilmektedir. Bu ürünlerin tamamı spor besinlerinin satışını yapan internet sitelerinde yer almaktadır.

Bu aşamada sporcular Fitbull sitesine giriş yaparlarsa site içerisinde çok sayıda farklı ürünü rahatlıkla göreceklerdir. Bunun sonrasında kişiler kendi eksikliklerine göre istedikleri ürünü belirleyerek açıklamalarını okumaya başlarlar. Site içerisinde ürünler hakkında çok sayıda bilgi varken herhangi bir ürünü arayan kişiler içerikleri, markaları ya da arama kısmını direkt olarak kullanabilecektir. Bu aşamada Fitbull sitesinde en uygun fiyatları gören kişiler kısa süre içerisinde alışverişi tamamlayarak siteden ayrılabilir. Bu aşamada iletişim bilgilerini veren kişiler ödemelerini kredi kartı ya da havale işlemi ile birlikte yaparken en kısa sürede ürünler alışveriş sırasında verdikleri açık adreslere hiçbir sorun olmadan teslim edilecektir.

Bakmadan Geçme