Goldmar Alışveriş Merkezi yeni yerinde hizmette

Van'ın yerel marketlerinden Goldmar Alışveriş Merkezi Cumhuriyet Mahallesi Hüsrevpaşa İlk Okulu yanı Güneri Sokakta hizmet vermeye başladı.

Van'da uzun yıllardır gıda sektöründe hizmet veren Goldmar Alışveriş Merkezi yeni yerinde yeni konseptiyle müşterilerine hizmet sunuyor. Cumhuriyet Mahallesi Güneri Sokakta hizmet veren Goldmar Alışveriş Merkezi'nin açılışına çok sayıda davetli katıldı.

Gazetemize konuşan market sahibi Şahabettin Şan, Vanlılara en güzel şekilde hizmet veremeye devam edeceklerini söyledi.

“HALKIMIZ HİZMETİN EN GÜZELİNİ HAK EDİYOR”

Yeni adreslerinde yenilenen yüzleriyle hizmet vermeye devam ettiklerini ifade eden Şahabettin Şan, “8 yıldır market sektöründe hizmet vermekteyim. Yeni işyerimiz 300 metrekare alandan oluşuyor. Marketimizde A'dan Z'ye tüm ürünler bulunmaktadır. Allah'a şükür bu zamana kadar halkımıza en güzel hizmeti sunduk. Çünkü halkımız en güzel hizmeti hak ediyor. Zor şartlar altında hizmet veriyoruz. Son zamanlarda fiyat artışlarından dolayı herkesimden insanlarda mağduriyetler oluştu. Özellikle şehir merkezinde hizmet veren esnaflardan ciddi rakamlara ulaşan yüksek kiralar isteniyor. Buna rağmen ilimizin istihdamına katkı sunmak içim elimizden gelen her türlü çabayı sarf ediyoruz. Bundan sonrada ilimizin istihdamına katkı sunmaya devam edeceğiz. Şuan en büyük sıkıntı sürekli fiyat artışlarıdır. Özellikle kira fiyatları almış başını gidiyor. Dükkan sahipleri ile esnaflar arasında ciddi anlaşmazlık var. Bu soruna acilen çözüm bulunmalı. Yerel marketler bu memleketin kendi öz sermayeleriyle kurulan ticarethanelerdir. Yerelin desteklenmesi memleket insanını bu ile daha fazla yatırım yapması, daha fazla istihdam yaratması demektir. Bu memleketin kalkınmasını istiyorsak her konuda olduğu gibi marketçilik konusunda da yerel marketler desteklenmelidir. Yerel marketlerin kazancı bu memlekette kaldığı için tekrar insanımıza aş olarak, iş olarak geri dönmektedir. Zincir marketler yaptıkları hasılayı merkezlerine gönderdiğinden kazançları farklı illere gidiyor. Van'ın yerel marketlerinden, mağazalarından yapılan alışverişlerin hasılası bu memlekette kalarak yatırıma dönüşüyor. Bugün burada açılışını yaptığımız marketimizde çalıştırdığımız personellerimizin büyük bölümü yeni işe başlayan elemanlardan oluşmaktadır. Açacağımız her şube gençlerimize iş sahası yaratacaktır “dedi.

Açılışa katılanlara teşekkür eden Şan, “Müşterilerimize bundan böyle Cumhuriyet Mahallesi Güneri Sokakta hizmet vereceğiz. Açılışımıza katılan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz” dedi. HABER: EVREN DOĞRUER

Bakmadan Geçme